Harry a Meghan v šoku: Kudla do zad z nečekané strany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Harry a Meghan v šoku: Kudla do zad z nečekané strany!

Princ Harry s Meghan
Princ Harry s Meghan (Reuters)

Na zajištění osobní ochrany neuvidí britský princ Harry (35) a jeho choť Meghan (38) ze státní kasy Spojených států ani dolar. „Nic za vás platit nebudeme,“ vzkázal jim zcela jasně americký prezident Donald Trump (73). „Platit budete vy" dodal nekompromisně.

Už od zítřka nebudou mít manželé kancelář v Kensingtonském ani žádném jiném paláci a s veřejností budou komunikovat výhradně prostřednictvím své charitativní organizace, kterou světu hodlají brzy představit. Úderem dnešní půlnoci pro ně rovněž přestávají platit oficiální povinnosti spjaté s královskou rodinou.

Jen za vlastní...
A i když chtějí žít nezávisle, je logické, že stále budou poutat zvýšenou pozorost veřejnosti. I z toho důvodu nutně shánějí bodyguardy. Jenže aby je zaplatili, budou muset sáhnout do vlastních kapes. Od Trumpa jim totiž »nekápne« vůbec nic. „Jsem velkým přítelem a obdivovatelem královny a Británie. Objevily se zprávy, že Harry a Meghan, kteří opustili království, budou nastálo bydlet v Kanadě. Nyní z Kanady odešli do Spojených států. USA ale nebudou platit za jejich ochranu. Oni musí platit!“ uvedl prezident na Twitteru.

Nic nechceme!
Odhaduje se totiž, že za rok vyjde nepřetržitá ostraha ryšavého prince a jeho rodiny na 245 milionů korun! Na tuhle zprávu Harry s Meghan okamžitě zareagovali prostřednictvím prohlášení, v němž vzkázali, že Spojené státy nehodlají žádat o žádné zdroje na zajištění bezpečnosti. Prý si už vše zabezpečili ze soukromých financí.

Víte, že...
...platit za jejich bezpečnost přestávají k dnešnímu dni i kanadské úřady?

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
1. 4. 2020 • 16:10

V šoku nejsou, vůbec nečekali, že by jim Trump, kterého Meghan neskrývaně nesnáší, poskytl ochranu a že by byl nadšený z toho, že se uhnízdili v USA. Samozřejmě, že ani nežádali. Teď budou patrně méně svobodní, než když byli součástí sloužící britské rodiny. Jenom získat peníze na ochranku, kterou rozhodně nemohou platit z vlastních zdrojů, budou muset někde vyškemrat. Nebo někoho vydírat, aby jim jí platil.

konvalinka34
31. 3. 2020 • 08:11

On má svůj majetek v hodnotě 1 miliardy. Snad to Meghan bude pár let stačit...

tryskomys
31. 3. 2020 • 06:48

Při jejich chování se nedivím,že u nich nikdo nevydrží,hlavně to černé ego každého odradí,je jen správné ,když si hrají na normální lidi,tak vše platit ze své kapsy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.