Pikantní svědectví! Pravda o manželství Donalda a Ivany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pikantní svědectví! Pravda o manželství Donalda a Ivany

Ivana a Donald Trumpovi
Ivana a Donald Trumpovi (Archiv Blesku)

Zajímavé skutečnosti vyplynuly z rozhovoru syna amerického prezidenta Erica pro Fox News. Mimo jiné třeba to, kdo u nich doma skutečně vládl „železnou rukou“, a jak moc špinavý byl rozvod rodičů.

Eric je nejmladší ze tří dětí, jež česká rodačka porodila americkému miliardářovi. A její syn pro ní má jen slova chvály, jak zmiňuje Blesk.cz. „Je neuvěřitelná, je jedním z lidí, kteří dokážou být elegantní, ale také tvrdí. Říká, co si myslí. Umí být přátelská a laskavá. Vlastně se otci dost podobá, on byl přísný, ale ona vládla železnou pěstí,“ překvapil přiznáním, kdo byl skutečně u nich doma svrchovanou autoritou.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Trump a Biden – ti nej, které mohou USA nabídnout?

Video se připravuje ...

Manželství Trumpových z let 1977 až 1992 skončilo mediálně propíraným rozchodem, který Eric Trump popsal jako „velmi špinavý“. Osobně ho to ale prý dobře proškolilo na všechno, co na něho čekalo při otcově kampani i prezidentském mandátu. „Nikdy to plně nepochopím, ale zřejmě tehdy jsme se poprvé stali středem pozornosti a já se musel naučit nevšímat si toho,“ řekl mladý muž, jemuž bylo v době rozvodové bouře osm let.Přesto se ale sám pozastavuje nad skutečností, že tím, kdo Donalda stoprocentně podporuje a zároveň označuje za nejlepšího prezidenta, je právě jeho matka. A to i přes všechen marast, kterým se prý v době rozpadu manželství museli brodit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.