To nemyslí vážně?! Prohlášení Ivanky Trumpové vám vyrazí dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

To nemyslí vážně?! Prohlášení Ivanky Trumpové vám vyrazí dech

Ivanka Trumpová a Jared Kushner
Ivanka Trumpová a Jared Kushner (profimedia.cz)

Také dcera amerického prezidenta tráví momentálně všechen čas se svojí rodinou v nucené izolaci. „Jsem na tom teď úplně stejně jako všichni ostatní rodiče,“ míní Ivanka Trumpová (38), jak uvádí web idnes.cz. Taky máte ten pocit?

Ve video rozhovoru pro web Yahoo Finance popsala dcera Ivany a Donalda Trumpových, jak se teď odvíjejí její dny v karanténě. „Dělám vše, co jen můžu. Pracuji z domova, snažím se všechno zásadní řešit hlavně přes telefon. Snažím se využít naplno veškerý volný čas, který mám v době nutného sociálního distancování. Rozšiřuji si obzory a objevuji věci, na které bych v běžném životě neměla prostor,“ vysvětluje Trumpová s tím, že se mimo jiné věnuje i online lekcím zaměřeným na řeckou a římskou mytologii.

 „Začala jsem znovu číst Odysseu a učím se hrát na kytaru. Opravdu jsem se do toho plně ponořila a hraji kdykoliv, kdy děti zrovna spí, nebo odpočívají. Dělám zkrátka to, co v této době pandemie dělají všichni rodiče,“ míní nejstarší dcera amerického prezidenta.

Taky se v tom, milé ženy, které celý den běháte od plotny k dětem a od dětí k počítači, abyste následně přeběhly k pračce a žehlení, poznáváte?

Jak šel čas s Ivankou Trumpovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
3. 4. 2020 • 17:16

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😜😜😜 Vi Co Rika........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.