Šokující biografie Harryho a Meghan: To nikdo nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující biografie Harryho a Meghan: To nikdo nečekal!

Poslední oficiální veřejné vystoupení prince Harryho a Meghan Markleové před opuštěním monarchie.
Poslední oficiální veřejné vystoupení prince Harryho a Meghan Markleové před opuštěním monarchie. (Archiv Blesku)

Když se princ Harry (35) s chotí Meghan (38) rozhodli zkraje letošního roku vystoupit z britské královské rodiny a přestěhovat se do Ameriky, vzbudilo to velký poprask. Teď však vyplynulo na povrch, že takový krok plánovali už před svatbou v květnu 2018!

Se zprávou přišly britské deníky The Sun a Daily Mail, které mají přístup k chystané biografii Harryho a Meghan s příznačným názvem Hledání svobody a tvorba moderní královské rodiny. Ta by měla vyjít 11. srpna a zřejmě to bude pořádně pikantní čtení.

Video se připravuje ...

„O odchodu z rodiny uvažovali ještě před svatbou. Pravdou je, že Harry byl už dlouho nešťastný,“ tvrdí zdroj Sunu. Nakonec trvalo ještě rok a půl, než se vévoda odhodlal a britské královské rodině dal i se svojí ženou a synem Archiem (1) vale. V Americe se chtějí Harry a Meghan věnovat vlastním projektům, což pod hlavičkou královské rodiny nešlo, jako její členové měli zakázáno mít vedlejší příjmy. Biografie má být jedním z prvních počinů v oblasti showbyznysu.

Komplikace pro Ivanu: Co asi zkazí vzpomínku na Gotta? A Felixe milenka ukázala pružné tělo:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
15. 6. 2020 • 11:21

Harry a Meghan žijí po svém. Nevím proč to tu českou veřejnost a nakonec i Anglány tak překvapuje. Navíc proč se do tohohle páru furt, ale furt někdo šťourá?? Co takhle začít hanobit Kate a Wilíka??

rannirosa
14. 6. 2020 • 17:05

Velka drzost aby ta starnouci Meghan pomlouvala kralovskou rodinu v te knizce a zbabelec Harry, ze to dovolil. Meghan si myslela, ze ona se stane popularnejsi nez sama kralovna nebo Kate.

tryskomys
14. 6. 2020 • 09:45

Přesně jste to vystihl,dva zbyteč­ní,na­myšle­mí,cht­iví peněz,ve skutečnosti h.l.u.p.á.c.i.

blamal
14. 6. 2020 • 08:25

Dalsi lzi. Ta slapka dela Harrymu jen ostudu. Kdyby planovali odchod uz ored svatbou, tezko by si nechali rekonstruovat draze Frogmore Cottage, aby to pak museli rodine splacet? Blbost. Stetka jen manipuluje a snazi se lhanim vybruslit z toho, jak se ted na ni lidi divaji. Az se Harry vrati domu-a on se vrati-bude jo to hodne bolet, ta piz.da pak vyda skandalni knihu a bude “hvezdou” Hollywoodu, jak si vzdy prala. Chudak to decko, nebude vedet, ci je. Dementni hystericka matka a uslapnutej, manipulovanej tata.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.