Šokující fakta o svatbě Meghan: Královna už zradu musela tušit… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šokující fakta o svatbě Meghan: Královna už zradu musela tušit…

Svatba Harryho a Meghan
Svatba Harryho a Meghan (Reuters)

Jen co si byla jistá v kramflecích, začala Meghan (38) odhalovat pravou tvář. O tom, že nehodlá ctít konvence a že bude odmítat kráčet tradiční cestou, se mohli všichni přesvědčit už během velkého dne bývalé herečky amerického původu a Harryho (35), od něhož uplynuly už dva roky.

Jak píše deník The Sun, královna během svatebního dne očekávala, že si Harryho vyvolená oblékne šedobílé šaty, nikoliv čistobílé. Protože to patří k tradici. Ale to se spletla. Proto si nešlo nevšimnout jejího výrazu, když Meghan ve svatební róbě poprvé uviděla. Navíc byly šaty o 150 tisíc dolarů dražší než šaty, které oblékla Kate Middletonová. A to není zrovna málo!

Celebrity na každém kroku
Elton John, Victoria a David Beckhamovi, George Clooney s manželkou, Oprah Winfrey, to jsou jen některá z hvězdných jmen, jež si Meghan vymínila zařadit na seznam hostů. Čímž se celá královská veselka neskutečně prodražila. A opět mnohanásobně překročila rozpočet na hostinu v případě královského páru ze Sussexu.

Pochybení Harryho
Také princ ale během obřadu „šlápl“ vedle. Jak velí tradice, byl sice oblečený ve vojenské uniformě, ale to také znamenalo, že se má oholit jako všichni ostatní vojáci. O povolení mít plnovous požádal královnu, ta mu nakonec vyhověla. Ale už tenkrát jí muselo být jasné, že má co do činění s rebelkou, která se své tendence modernizovat monarchii nepustí. Až její malé revoluce nakonec vygradovaly ve zlom, kdy sebrala prince a společně zmizeli za oceán. Královna tak svého vnuka i pravnuka ztratila definitivně!

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
25. 6. 2020 • 18:19

Prosím pěkně,odkdy jsou šedobílé svatební šaty v britské královské rodině tradicí?Jediná Camilla měla něco podobného ale ani ne na svatbu ale až na církevní požehnání.A šaty které měla Kate stály téměř troj­náso­bek,47­5tisíc dolarů,než šaty pro Meghan,134tisíc dolarů.Devět metrů dlouhá ručně vyšívaná vlečka,to už je znát.A proč by recepce s Clooneyem měla být speciálně drahá?Podstatné je kolik tam bylo lidí(­350Cam­brid­geovi,­200Sus­sexo­vi).Ne­říkám že se nechovají občas blbě ale nesmyslně lhát proto nemusíte.I když,co může člověk po zkušenostech let minulých čekat.Tak co,kdy zas bude Kate trpět jako to zvíře?

tryskomys
22. 5. 2020 • 06:32

Je to smutné,že neuvidí fordíka,ale ušetří si nervy a zdraví,mají ted navíc jiné starosti,jako jinde v Evropě,ti dva mají jen co sami chtěli není potřeba je litovat,potvrzuje se jen.že ta černá s nikým dlouho nevydrží a je rozvracečka rodin.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.