Harry si konečně dupnul: Důvod radikálního řezu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Harry si konečně dupnul: Důvod radikálního řezu!

Harry s manželkou Meghan Markleovou
Harry s manželkou Meghan Markleovou (Profimedia.cz)

V momentě, kdy dvojice oznámila, že se chce odtrhnout od královské rodiny a žít si svůj vlastní život, radikální rozhodnutí většina veřejnosti přisuzovala Meghan. Proti tomu se teď ale ostře vymezil princ Harry (35).

Vévoda ze Sussexu nemůže označení „megxit“ ani vystát. A to z důvodu, že se z života plného pravidel a konvencí zatoužil vymanit sám. „Pravda je taková, že téma odchodu nadhodil Harry,“ řekl pro britský The Sun zdroj blízký královskému páru, který dodal, že všechny informace veřejnost najde v jimi připravované autobiografii  Finding Freedom: Meghan, Harry and the Making of a Modern Royal Family.

„V knize to všechno je. Je tam vysvětleno, proč se to muselo stát. Harry byl dlouhodobě nešťastný, chtěl jít cestou, kterou si usmysleli, tento krok zvažovali déle než rok.“  Dle jeho verze se tomu Meghan naopak bránila a několikrát se Harryho ptala, jestli to opravdu chce. On si ovšem údajně stál za svým a přál si jít se svojí ženou a synem úplně jinou cestou.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.