Konečně jasno! Důvod, proč Meghan nesnáší »dokonalou« Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Konečně jasno! Důvod, proč Meghan nesnáší »dokonalou« Kate

Vévodkyně Kate a Meghan prý neměly stejné zacházení.
Vévodkyně Kate a Meghan prý neměly stejné zacházení. (Foto: Reuters)

Je to jen pár měsíců, co dvojice ze Sussexu přesunula do zámoří. Mlčenlivost Harryho manželky se s jejich rozhodnutím opustit britskou monarchii ale nepojí. Meghan (38) dokonce tvrdí, že s ní bylo zacházeno hrozně. A že mezi ní a ženou prince Williama byly dělané značné rozdíly!

Nerovnost a nespravedlnost. To byly pocity, s nimiž prý Meghan pořád bojovala. Ačkoliv tiskový mluvčí paláce po oznámení této dvojice, že chtějí žít svůj život jinak a jinde, tvrdil, že to bylo pro všechny obrovské překvapení, vévodkyně zastává podle blízkého zdroje jiný názor. „Meghan řekla, že nikdo v královské rodině by neměl být tímto oznámením překvapený. Uvedla, že každý přesně věděl, jak se Harry cítil ve vztahu k britskému bulváru. Kdyby byla Kate kritizovaná, nikdo by s tím nesouhlasil. Proto se Meghan svěřila přátelům, že jelikož palác Kate upřednostňoval, zaútočil by na bulvár ve Spojeném království, kdyby se neustále snažil očerňovat její jméno. Z toho důvodu chtěla Meghan, aby se za ni a jejího syna Harry postavil,“ uvedla osoba blízká tomuto páru k rozhodnutí dvojice vydat se jiným směrem.

Podle všeho vznikl konflikt v královské rodině právě z toho důvodu, že vévodský pár ze Sussexu byl neustále skandalizovaný, ale nikdo z okruhu lidí v paláci se za něj nepostavil, třebaže o to žádali. Neměli údajně jinou možnost, než vzít situaci do vlastních rukou. „Meghan říkala, že když žila v Anglii, byla v jednom kuse médii šikanovaná a Harry věděl, že musí udělat něco zásadního, aby ochránil ji i rodinu. Svěřila se, že se s ní zacházelo nespravedlivě a že jí bylo vyčítáno všechno, včetně toho, že si v těhotenství příliš hladila břicho,“ dodal zdroj blízký páru, proč situaci udělat razantní změnu vnímali jako nevyhnutelnou.

Jaký je rozdíl mezi vévodkyněmi? Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
30. 4. 2020 • 13:05

máš moje sympatie já bych s Kate nebyl ani hodinu

-bello-
29. 4. 2020 • 22:44

Taky bych utekla z paláce utekla.Topí tam na ubohých 21 st. a ještě se ofrňují, když Meghan chce nahřáte bačkory k posteli. Nejsou první, kdo se od královské rodiny trhli a udělali dobře.

rannirosa
29. 4. 2020 • 20:40

Meghan si myslela, ze bude rovnocenna s kralovnou a s Kate. Nesnesla, ze musi hrat druhe housle. S tim, jak si schvalne hladila jeji tehotne bricho uz byla smesna. Chtela zavest zmeny do kralovskeho zivota. Jak uboha, dominantni a egoisticka. Harry je ubohy podpantoflak.

pavucinka
29. 4. 2020 • 12:25

Bylo pravděpodobné, že se ty dvě nespřátelí, jelikož manželka budoucíhio krále bude více ctěna.Copak Meghna mohla očekávat úplně stejný přístup? Obě dominantní, ale soupeřit spolu nemohly, takže žádný div.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.