Děsivé svědectví »bývalky« Harryho: Omezování a strach jako každodenní chleba?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivé svědectví »bývalky« Harryho: Omezování a strach jako každodenní chleba?!

Život s Harrym? Bývalá láska promluvila...
Život s Harrym? Bývalá láska promluvila... (profimedia.cz, ČTK, EPA, Reuters)

Meghan (38) do královské rodiny nikdy nezapadla, velmi rychle se chtěla odtrhnout a několikrát si postěžovala, že to žádná selanka nebyla. Zatímco valná část veřejnosti ji považuje za rozmazlenou holčičku, bývalá láska prince Harryho smýšlí o životě za zdmi paláce velmi podobně.

Cressida Bonasová (31) se seznámila s princem Harrym v roce 2012 a mladšímu ze synů Charlese (71) okamžitě učarovala. Jenže jejich vztah se nakonec po třech letech rozpadl. Co bylo důvodem teď Cressida odhalila pro deník The Daily Telegraph.

„Bála jsem se, že nezapadnu, že nebudu ta pravá. Měla jsem velký strach z odmítnutí i z toho, že nebudu dokonalá. Už když jsem byla ve vztahu s Harrym, mě královská rodina určitým způsobem omezovala,“ shoduje se až překvapivě s vévodkyní Meghan.

„Během vztahu s Harrym jsem ale zjistila, kdo ve skutečnosti jsem a co mě bude v životě naplňovat. A život v zavřené krabici to rozhodně nebyl,“ naznačila poměry v královské rodině. Svého rozhodnutí odejít prý nikdy nezalitovala, jak uvádí web Jeden Deň Plus.

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.