Otřesená Harryho spolupracovnice: Z jejích slov o princi mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Otřesená Harryho spolupracovnice: Z jejích slov o princi mrazí!

Poslední oficiální veřejné vystoupení prince Harryho a Meghan Markleové před opuštěním monarchie.
Poslední oficiální veřejné vystoupení prince Harryho a Meghan Markleové před opuštěním monarchie. (Archiv Blesku)

V blízkosti mladšího z princů strávila déle než rok. Angela Levinová totiž pracovala na biografii Harryho a tak si ho dobře pamatuje z dob dřívějších. Proto se nestačí divit, jak moc se proměnil. Bohužel podle ní ale nikoliv k lepšímu.

Kniha nazvaná prostě »Harry« vyšla v květnu 2018. Ačkoliv od té doby zase až tolik času neuplynulo, změnilo se mnohé. Mladšího ze synů prince Charlese za necelé dva roky autorka stěží poznává. A i ona vnímá v této proměně velký vliv jeho ženy Meghan. „Je to nesmírně smutné, ale s každým týdnem se stávají víc a víc soustředění jen na sebe. Jejich volba priorit připomíná spíš rozmazlené děti než dospělé třicátníky. Sotva Harryho poznávám, je zahořklý, bezcitný a evidentně ve stresu,“ tvrdí Levinová.

Současně prozrazuje jedno z princových tajemství. „Jednou mi řekl, že spolu s bratrem Williamem nechtějí být celebritami, ale chtějí využívat svůj vliv pro dobro.“ Jenže teď jde ruku v ruce s manželkou úplně odlišnou cestou. A podle spisovatelky mu to očividně nesvědčí.  „Pořád se domnívám, že ho ničí fakt, že opustil rodinu a svůj národ,“ má jasno spisovatelka.

Vévodkyně Meghan a životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
28. 4. 2020 • 20:17

Ďalší "svedok" sa tu vyhodil. Predpokladám, že nie posledný.. Madam, ktorá má "jasno". Harryho stihla "dokonale" zmapovať za rok, lebo pred dvoma rokmi o ňom dopísala knihu. Čo znamená, že o princovi "všetko vie a vedieť bude"..
Na fotkách Harryho s Meghan je zjavné minimálne to, že si dobre rozumejú. Reči tejto ženy o jeho bezcitnosti, zahorklosti a strese - sú trapné. Čo tá môže vedieť o jeho súčasnom psychickom stave ? Nedokáže analyzovať ani výraz tváre. Alebo dokáže - ale ohovára zámerne. Na čo títo manželia budú využívať svoj vplyv - do toho ju nič nie je. Určite nie na zlo, tak prečo dotyčná osoba naznačuje takú podlosť ? Prekáža jej, že má svoju manželku skutočne rád a uprednostnil ju pred ostatnými členmi rodiny ? Lebo myslím, že tí chcú po ňom jedno - rozvod. Napriek tomu, že s Meghan má dieťa. A keď nechce poslúchať - špiní bulvár aj jeho..
Možno ho práve negatívny prístup týchto rodinných členov k jeho manželke stresoval a bol dôvodom pre odchod z Anglicka. Keby ho tí príbuzní mali skutočne radi, neútočili by na nich. Média by do nich v kuse nerýpali, nerojili by sa "očití svedkovia a spolupracovníci". Bulvár by s kydmi skončil. Ale opak je pravda. Čo tým dvom nedoprajú konečne pokoj ? Sú už vlastne trojčlenná rodina s právom zvoliť si, kde chcú existovať. Práve tým rozhodnutím ukázali, že nie sú deti, ale dospelí ľudia a je na nich, ako si svoje životy zariadia..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.