Meghan a Harry dva roky po svatbě: Neodpustitelné chování Williama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Meghan a Harry dva roky po svatbě: Neodpustitelné chování Williama

Během svatebního večírku se prý William choval divně.
Během svatebního večírku se prý William choval divně. (archiv blesku, profimedia.cz)

Jak probíhal svatební obřad ostře sledovaného páru, viděla v přímém přenosu půlka planety. Ale co se stalo poté, když se dvojice se svými hosty odebrala na soukromou after party? Po dvou letech je jejich program konečně odtajněn. Britské tradice padly a děly se věci!

Zúčastnit se večírku ve Frogmore house nemohl hned tak každý. Meghan (38) a Harry (35) podle informací Blesku pozvali asi jen dvě stě hostů. Samozřejmě si vévodkyně dala velmi záležet na tom, aby mezi nimi figurovala zvučná jména. Na after party se tak měli dostavit manželé Beckhamovi, herci George Clooney (59) nebo Tom Hardy (42) či moderátorka Oprah Winfreyová (66), kteří se zdrželi údajně až do časných ranních hodin.

Konferenciérem celého večera byl britský komik James Corden (41), což bylo bráno jako velký ústupek z tradic britské šlechty. Na něco takového totiž nebyli úzkoprsí Angličané zvyklí. O mnoho více je ale zaskočil „peprný“ projev prince Williama (37) coby svědka. Svým nečekaně rozpustilým vystoupením si prý měl ukrást celý večer jen a jen pro sebe.

Po tříchodové večeři se údajně ženich otázal hostů: „Nemůže tady někdo zahrát na piano?“ V ten okamžik se zvedl od stolu rodinný přítel Elton John (73), aby před hosty zapreludoval směsici svých nejslavnějších písniček. O další hudbu se postaral uznávaný DJ Sam Totolee.

Nikdo z hostů rozhodně neseděl, jelikož houseové skladby všechny přiměly tančit. Meghan, která honosné svatební šaty od uznávané módní návrhářky Clare Waight Kellerové (49) vyměnila za podstatně kratší a pohodlnější kousek od Stelly McCartneyové (48), si pak střihla první novomanželský ploužák se svým manželem Harrym na písničku Whitney Houstonové (†48).

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
21. 5. 2020 • 11:44

Tyhle kecy si strčte za klobouk.

vemenozmojistary
20. 5. 2020 • 19:05

Článek o h@vně👎🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.