Chudák Kate! PEKLO v blízkosti švagrové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chudák Kate! PEKLO v blízkosti švagrové

Kate Middletonová a Meghan Markleová
Kate Middletonová a Meghan Markleová (archiv)

Sebestředná, rozmazlená a nepřející. Tak nejspíš působila na některé zaměstnance paláce vévodkyně Meghan (38). Zřejmě oprávněně! V touze předčit vévodkyni Kate (38) totiž zacházela skutečně velmi daleko.

Aby si totiž zajistila patřičnou pozornost, neváhala podle webu Daily mail vyvolávat ostré konflikty se zaměstnanci paláce. Chtěla prý jen to, co si zaslouží!

Zdroj blízký dvojici prozradil pro portál Daily Star Online i to, že velkou hádku vystupňovala manželka Harryho i poté, co její požadavky odmítlo vyslyšet služebnictvo švagrové. „Bylo to skoro takové, jakoby v jednom okamžiku začal problém, který Meghan měla. Tvrdila, že je princeznou a cítí se jako číslo dvě,“ prozradil autor biografie o královské rodině Tom Quinn.

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček:

Video se připravuje ...

Vévodkyně se měla dožadovat toho, aby pro ni zaměstnanec Kate něco udělal. On ovšem jen bez emocí odpověděl: „Je mi líto, že to nemohu pro vás udělat, ale pracuji pro Kate“. Jenže Meghan se měla svého „práva“ dožadovat dál, až to skončilo tím, že konsternovaná z celé situace byla nakonec Kate.

„Meghan je velmi citlivá na to, že se s ní nezacházelo se stejným respektem, s jakým se podle ní zacházelo s Kate,“ zkonstatoval královský autor žárlivý výstup.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
9. 7. 2020 • 12:50

Meghan má chyb plnou nůši, ale Kate jich má plný zámek. Nechápu z jakého důvodu si jí Wilík vzal. Asi to uměla. Ale jinak typická líná česká fňukna.

manunu
9. 7. 2020 • 10:25

Ewwa: Kate je stará ve 38 letech? Meghan je ještě o pár měsíců starší. Jsem o 8 let starší než Kate, tak to jsem úplná stařena.

-bello-
8. 7. 2020 • 22:37

Mně se Meghan naopak začala líbit.Kate je jako loutka

macek220364
8. 7. 2020 • 17:53

NE NE!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.