Kate řekla rezolutní NE! Meghan už má plné zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kate řekla rezolutní NE! Meghan už má plné zuby

Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci
Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci (archiv)

Nejen Meghan (38) špatné snáší neustálé srovnávání s vévodkyní Kate (38). Platí to i obráceně. Proto se nedávno proti podobným tendencím ostře vymezila.

Manželky prince Williama se měl dotknout  nedávno článek, který vyšel v magazínu Tatler. Podle autorky článku je Kate po odchodu Meghan a Harryho zavalená prací, cítí se být pod tlakem a je unavená. Odborník na královskou rodinu Duncan Larcombe se nechal slyšet, že text Kate naštval. Podle jeho slov je z neustálého srovnávání se švagrovou otrávená. „William s Kate jsou velmi citliví na porovnávání s Meghan,“ cituje Larcombea Daily Mail, jak uvádí web Čas.sk.

Video se připravuje ...

Na článek nakonec zareagovala i sama královská rodina. „Je to spleť lží. Není pravdou, že by byla vévodkyně zavalená prací. Zároveň není pravda, že by byl vévoda Carole Middletonovou posedklý,“ prohlásil královský dvůr pro Mail on Sunday. Palác dokonce trval na stažení článku. To ale uvedený web odmítl.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.