Charles v šoku! Nový otec Harryho na scéně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Charles v šoku! Nový otec Harryho na scéně...

Harry našel postavu otce v hudebníkovi Davidu Fosterovi
Harry našel postavu otce v hudebníkovi Davidu Fosterovi (archiv)

Za biologického tátu mladšího ze synů princezny Diany platí princ Charles (71). Jenže jeho druhorozený potomek se netají tím, že inklinuje i k jinému muži. Znamená to snad, že měla bývalá žena budoucího krále Británie netušené tajemství?

Je to trochu jinak. Ve zvláštním spojenectví nemá opět prsty nikdo jiný než Meghan (38). Harry totiž velmi přilnul ke známému hudebníkovi Davidu Fosterovi (70), s nímž se zná právě díky své manželce, biologické poupto je ale doopravdy nepojí.

Zato tento hudebník spojil vévodský pár ze Sussexu s majitelem vily ve Vancouveru, kde nějaký čas žili. Podle vlastních slov to učinil proto, že je Kanaďan a obě země patří do Commonwealthu. Štědré gesto bezesporu napomohlo urychlenému sblížení poté, co je jeho manželka, zpěvačka Katharine McPhee (36), seznámila s Harrym a Meghan. A podle Katherine si oba muži vážně padli do noty, jak zmiňuje Blesk.cz.

„Můj manžel má s Harrym opravdu kouzelný vztah,“ uvedla podle serveru Daily Mail v pořadu Acces Hollywood. „Jsou spolu tak roztomilí! Jako táta a syn," nebála se Fostera označit slovy náhradní otec. Taková silná slova ale musí být pro toho skutečného tátu Harryho, Charlese, poměrně bolestným zásahem do srdce!

Prince Charles se nepozdravil s Trumpovým mužem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
22. 5. 2020 • 23:35

Na úvodní fotce jsou si Charles a Harry dost podobní, stejný nos dlouhý s bambulkou na konci, oči úzké, obočí nízko...

josefvyskoc
22. 5. 2020 • 15:39

ze je Harry kukačka vedi snad uplne vsichni, krom tohodle hloupeho Charlese.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.