Hustá Kate! Drsné ponížení rivalky Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hustá Kate! Drsné ponížení rivalky Meghan

Kate je vždy o kousek vpředu. Svoji rivalku tak zastiňuje.
Kate je vždy o kousek vpředu. Svoji rivalku tak zastiňuje. (Profimedia)

Vypadá jako svatoušek, vždy se chová vzorně, ale přesto není tajemstvím, že vévodkyně Kate svoji švagrovou Meghan tak trochu „nemůže“. I když se snaží hlídat a kontrolovat, sem tam se její pravé emoce přesto vyklubou na povrch.

Mezi oběma vévodkyněmi prý panuje delší dobu nevraživost. Není to proto, že by si nerozuměly, jen Kate vadí jisté skutečnosti a má pocit, že to má Meghan v mnoha ohledech lehčí než ona, když vstupovala do královské rodiny.

Žena prince Williama své rivalce trochu závidí lehkost, s jakou se ujala svojí role, kterou Meghan neubírá ani to, že občas žehrá na královský protokol. Z toho důvodu „nenápadně“ usiluje o to, aby vyvolená prince Harryho pocítila, kdo je z nich dvou důležitější. Její gesta jsou velmi jasně čitelná. Stačí si všimnout, že na většině fotek z veřejných akcí je vždy o kousek před Meghan – jasný signál, kterým ukazuje, že ona je tou, která je první. Nutno podotknout že za pravdu jí dávají i pravidla královské etikety. Jelikož je ženou budoucího krále, její společenské postavení je o malinko vyšší než je tomu i její rivalky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.