Zpovykaní Meghan a Harry: Kudla do zad pro královnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpovykaní Meghan a Harry: Kudla do zad pro královnu

Vévodkyně Meghan a princ Harry se zase chtějí "trhnout".
Vévodkyně Meghan a princ Harry se zase chtějí "trhnout". (Reuters)

Od doby, kdy si princ Harry (35) vybral za svou osudovou ženu Meghan (38), je to v království jeden převrat za druhým. Vévodkyně ze Sussexu ve svých snahách ovládat manžela nepolevuje. Momentálně vymyslela něco, co už je vážně za hranou, a nad čím rozum zůstává stát.

Královský pár ze Sussexu má totiž nakročeno k tomu porušit dlouholetou výjimečnou tradici. V dohledné době zamíří do Kalifornie, kde chtějí pro změnu trávit čas s matkou Meghan Dorií. Den válečných veteránů měl být poslední oficiální akcí dvojice v tomto roce. Jejich argumentem je, že zkrátka potřebují relax.

Jenže záležitost má i svou stinnou stránku. Pobyt Meghan a Harryho v Americe by se totiž mohl protáhnout, což by znamenalo, že Vánoce nestráví po boku královny v Británii, jak to velí tradice. Oficiální verze manželů zatím zní, že si chtějí dopřát šestitýdenní pracovní pauzu. Aby mohli být jednoduše spolu, jako rodina. Jenže nikde není psáno, že svůj pobyt nakonec neprodlouží.

Oslava Vánoc v Sandringhamu je ale důležitou tradicí, kterou třeba princ Williamvévodkyní Kate v žádném případě neporuší. Pokud královský pár ze Sussexu zažitý rituál obejdou, rozdmýchají tím opět jen spekulace o vzájemných rozporech a nevraživosti. A vyvracet je budou jen velmi těžko.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.