Harry omylem práskl, co neměl: A je to tady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry omylem práskl, co neměl: A je to tady!

Princ Harry a Meghan Markleová vzdali hold padlým
Princ Harry a Meghan Markleová vzdali hold padlým (Reuters)

Mezi královským párem ze Sussexu se očividně něco děje. Oba jsou rozpolcení a přecitlivělí, oběma se až nápadně často při emotivních projevech zalévají oči slzami. Co za tím stojí?

Meghan (38) a Harry (35) se poslední dobou na veřejnosti objevují poměrně často a jedna věc se v jejich případě nedá zakrýt. I když manželka prince porodila už před půl rokem, těhotenská kila na ní pořád drží. Zejména v oblasti bříška. Když se k tomu připojí její extrémní přecitlivělost a neustálé nutkání plakat, nabízí se jednoduché vysvětlení celého nestandardního počínání. A sice, že za ním nestojí ani tak „problematický život“, o němž s manželem mluvili po návratu z Afriky, jako spíš nový život, který vévodkyni znovu roste pod srdcem.

Podle odborníků by měla být dokonce už ve třetím měsíci těhotenství, jak uvádí web Časpreženy.sk. Tedy by se druhé miminko mělo narodit téměř ve stejném termínu jako malý Archie.

Že se pár může v blízké době těšit na dalšího potomka, má pak dokazovat i reakce Harryho, jenž na odevzdávání cen WellChild Awards 2019 během svého projevu o dětech plakal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.