Kate a William okradeni! Jejich reakce všechny odrovnala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kate a William okradeni! Jejich reakce všechny odrovnala

Princ William a Kate Middletonová
Princ William a Kate Middletonová (Reuters)

Zahraniční mega hvězda Camila Cabello se v nedávném rozhovoru pro BBC přiznala k šokujícímu činu. Zpěvačka prý okradla Williama a Kate přímo v Kensingtonském paláci!

„Byli jsme v Kensingtonském paláci, kde jsme se měli setkat s princem Williamem a Kate. Napadlo mě, že bych měla něco ukrást… Řekla jsem si, že ukradnu tužku… Nikdy se nevzdávám. Jestli jsem se v životě něco naučila, tak to je přesně toto… Ukradenou tužku jsem nenápadně vložila mámě do kabelky, která ji chtěla okamžitě vrátit na původní místo… Je mi to líto, Williame a Kate… Upřímně jsem kvůli tomu včera v noci nemohla usnout, tížilo mě to,“ pověděla podle cas.sk s humorem a studem Camila Cabello. A co na to samotný královský pár? Jejich reakce rozesmála nejednoho fanouška, protože zmíněný rozhovor sdíleli přes svůj účet na sociální síti s vtipným emotikonem – vykulenými kukadly.  

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.