Královně navzdory! Proč se Meghan s Harrym nemusí bát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Královně navzdory! Proč se Meghan s Harrym nemusí bát?

Harry a Meghan se nedají zastavit.
Harry a Meghan se nedají zastavit. (archiv Blesku)

Ačkoliv se může na první pohled zdát, že si rozhodnutím oddělit se od oficiální části královské rodiny tak trochu „nadělali do vlastních bot“, podle neoficiálních zdrojů páru tuto dvojici jen tak něco nezastaví. Ani striktní rozhodnutí královny, která jim zakázala používat značku „Sussex Royal“.

Sice verdiktem panovnice ztratili rázem desetitisíce eur, které do značky stačili nainvestovat, ale podle webu Jeden Deň Plus je to pro tento pár jen malé zaškobrtnutí. Richard Fitzwilliams, expert na královskou rodinu, pro deník The Sun totiž řekl, že ztráta práv na tuto značku pro Harryho (35) a Meghan (38) devastační nebude.

„Změna značky je sice bude něco stát, ale zároveň je po nich taková poptávka,  jako po nikom jiném,“ myslí si znalec královských poměrů. Navíc jsou prý jejich silnou stránkou vazby na nejvlivnější lidi ve světovém showbyznysu. „Když začnou, budou patřit mezi nejvyhledávanější páry světa,“ domnívá se odborník na královskou rodinu. Ten jim jednoznačně předpovídá luxusní budoucnost.

Dle jeho slov se navíc celé značky vzdávat ani nemusí. Bude stačit, když z ní jen vypustí slovo „Royal“ a budou nadále jen operovat s druhým „Sussex“.  A i kdyby i tohle na krásně selhalo, pořád jim ještě zbývá Meghanino hraní a televizní reklama. Což jim k životu v blahobytu bohatě postačí.



Přečtěte si
terrancero...@...
20. 2. 2020 • 16:51

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

konvalinka34
20. 2. 2020 • 13:41

Tak z Meghanina herectví by určitě žít nemohli. Ale princ má obrovský majetek, tak budou žít velmi dobře. Možná si uvědomil, a taky to teď zveřejnili, že fakticky není syn Charlese a tudíž do rodiny tak úplně nepatří. Pak je velmi čestný.

josefvyskoc
20. 2. 2020 • 13:18

Tak dneska v reportu ze zivota kralovske rodiny docela klid. Zitra ale urcite prijde zase nejaka tradicni jobovka, to je jiste! Ta kalovna musi mit nervy z ocele, aby ty dennodeni katastrofy ustala, veliky obdiv!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.