Odbornice na straně prince - Harry neměl možnost volby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odbornice na straně prince - Harry neměl možnost volby

princ Harry
princ Harry (Reuters)

Zda je či není Harry (35) „podpantoflák“ nebo nevděčník, který se chladnokrevně otočil k rodině zády, vedou příznivci královské rodiny spory. Podle psycholožky Kamily Holáskové, která se na toto téma vyjádřila pro Deník, ale v zásadě udělal jen to, k čemu ho vlastní příbuzní donutili.

I když se narodil milující matce, jeho otec ho prý nikdy nepřijal. Když se Harry narodil, byly jeho reakce více než vlažné. To prý tenkrát donutilo princeznu Dianu okamžitě se přestěhovat i s dětmi na druhou stranu paláce a následně se nechat rozvést. Břemeno výchovy ze strany chladného otce si ale s sebou princ Harry prý nese stále.

Ani přijetí jeho manželky nebylo takové, jaké si Williamův bratr představoval. Navíc ho prý velmi mrzelo, že se jeho a Meghan při mediální štvanici nikdo z rodiny nezastal. Podle psycholožky ani reakce královny není dostatečně vřelá, byť se o takový dojem s týmem odborníků za zásady na veřejnosti snaží. Jenže Harry si prý uvědomuje, že láska je ta nejdůležitější emoce na světě. Z toho důvodu se tak podle názoru odbornice rozhodl svoji rodinu ochránit tím, že se s ní stáhne jinam.

Z toho důvodu, jak uvádí Kamila Holásková, Harry rozhodně není žádný ušlápnutý chlap, který je ve vleku své ženy. Naopak jen prokazuje, že je správný manžel a ochránce a že své blízké nemíní nechat „ve štychu“.

Krajské volby 2020: Veškeré informace naleznete zde>>



Přečtěte si
blamal
19. 2. 2020 • 22:12

Pani odbornice at vrati diplom a zaleze pod zem. Kluk byl vychovavan podle statusu, ktery mu nalezi, narodil se do atypicke rodiny s atypickym poslanim, tradici, zpusobem fungovani. Ta “diva”, ktera ho okouzlila, si pockala do narozeni potomka, kterym si logicky chlapika, vychovavaneho dle tradicnich zasad a v elementarni slusnosti, nadosmrti zavazala. To, ze odmitla respektovat zvyklosti a smer prace kralovske rodiny, jen utrvzuje pochybovatele o tom, ze se chtela dostat na vysluni Hollywoodu, protoze by se tam svym “hereckym umenim” nikdy nemohla dohrabat. Z Harryho udela figurku na sve sachovnici, protoze schlamstla slusneho kluka. Az dosahne v showbussinessi sveho, kopne ho do zadku. Harry se vrati tam, kam patri-do slusne rodiny s tradici slouzit zemi. Tahle chudinka bude rejzovat dal, napise skandalni knihu, natoci blby filmy, a bude nadosmrti otravovat zivot slusne rodine, do ktere se diky slusnemu klukovi na chvili privdala.Nechutna, lec schopna hokynarka, nic jinyho v ni neni.

-bello-
19. 2. 2020 • 21:44

Ano, je podobnými podkonímu , ale z té rodiny bych utekla taky./

ovoce111
19. 2. 2020 • 19:54

Psycholožka, která posuzuje někoho na základě informací z bulváru by měla vrátit diplom.

babatomanija
19. 2. 2020 • 12:46

Naráží se na to, že bys Harry nemsuel být manželským synem? Psalo se o milencích ....aleoni by to nepřiznali, tak yb hráli smutnou komedii a citlivější dítě by mohlo být poznamenané.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.