William a Harry: Zlomový okamžik v bratrském dusnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

William a Harry: Zlomový okamžik v bratrském dusnu

Princové Harry a William
Princové Harry a William (Reuters)

Média již v minulosti spekulovala o tom, že princ William a princ Harry mají mezi sebou velmi napjaté vztahy.  Nyní to však vypadá, že vztah mezi princi se ubírá správným směrem. Její vztah údajně slepila pandemie koronaviru, když onemocněl jejich otec, princ Charles.

Jaký je skutečný důvod odcizení mezi bratry vědí pouze oni. Média v minulosti spekulovala, že se princové odcizili kvůli Meghan Markleové. K harmonickému vztahu jistě nepřispěl ani fakt, že  se Harry rozhodl se svou manželkou osamostatnit a přestali tak plnit povinnosti plynoucí z příslušnosti ke královské rodině.

Poté však přišla pandemie onemocnění COVID-19, která převrátila vztah princů vzhůru nohama. Jejích otec, následník britského trůnu princ Charles se koronavirem nakazil. Dle webu casprezeny.pluska.sk si díky nemoci otce k sobě opět našli cestu a začali si psát a telefonovat.

"Volají si přes videohovory, společně tak oslavili mnoho rodinných narozenin a myslím, že když byl princ Charles nemocný, donutilo to oba bratry zvednout telefon a začít spolu mluvit," svěřila novinářka Katie Nichollová magazínu Entertainment Tonight. Autorka série knih a článků o britské královské rodině tvrdí, že mezi vévodou z Cambridge a vévodou ze Sussexu rozhodně není takové napětí jako před půl rokem.

Na video s princem Harry a Meghan se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
16. 5. 2020 • 19:20

Tak paní novinářka tam asi sedí u nich doma a kouká se jim přes rameno a poslouchá, co si povídají. Nebo jí Bill pošle jednou za týden pět věc, co chce, aby se otiskly a paní z toho má obživu. Každopádně si myslím, že nejlepší vztahy budou mít, když je bude dělit polovina zeměkoule. A každý bude pod pantoflem té svojí čúzy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.