Meghan si vytrhá vlasy vzteky: Krutá slova ex-kolegy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Meghan si vytrhá vlasy vzteky: Krutá slova ex-kolegy!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Nepřátele si Meghan (38) nevytvořila jen v královském paláci, ale i na place během natáčení, když měla ještě rozjetou nepříliš úspěšnou hereckou kariéru. Bývalý kolega Meghan Markleové promluvil o jejích manýrech a nenechal na Harryho manželce nit suchou!

Tak tahle zpověď zvedne Meghan Markleovou ze židle! Jeden z jejích bývalých kolegů se rozpovídal o tom, jak arogantní byla Meghan už v době, kdy probíhalo například natáčení seriálu Kravaťáci. Její hvězdné manýry a přehnané nároky tak podle zdroje přišly daleko dříve, než ji sbalil princ Harry. Jak mohla Harryho okouzlit, když ostatním tak silně nesedí?

„Natáčelo se s ní dobře. Když se řeklo akce, věděla, jak dělat svou práci. Ale poté, co kamera přestala snímat, už tak přátelská nebyla… Požadovala zvýšené opečovávání a byla neslušná. Práce s ní nebyla snadná a ona sama byla nesnesitelná. Ten její přístup, jak mluvila s lidmi, pravidla… Jeden z mých kolegů, mimochodem nejmilejší chlap na světě, měl z natáčení s Meghan trauma… Byla neskutečně podlá. Řekl mi, že když natáčel detaily a zachytil její nohy, její tým se na něj obrátil s výrazem ,Co to sakra děláš?' a řekl mu, že pro dnešek skončil… Připomínalo mi to Protivný sprostý holky - partička holek, která ostatní odsuzovala pohledem a pořád se něčemu smála… Neudělala na mě dojem a jsem překvapen, že ho (Harryho, pozn. red.) dokázala sbalit. Přišla mi nejistá sama sebou a rozmazlená,“ pověděl podle Blesku nejmenovaný režisér pro Daily Mail.

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
9. 5. 2020 • 06:00

Vždy ,když se ozvou lidé ,co jí znají,tak to není pomluva,ale pouhá pravda,z ní ta arogance a h.l.o.u.p.o.s.t přímo čiší.

lekno
7. 5. 2020 • 20:23

Pekné milé fotky malého Archieho s Meghan.. Článok nepekný - ohováranie "nejmenovaného režiséra", ktorý pre istotu nezverejnil svoje meno - berú vážne akurát také charaktery, ako je on sám..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.