Nevypočitatelná Meghan! Její miláček musel z kola ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevypočitatelná Meghan! Její miláček musel z kola ven

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (profimedia.cz)

Kdo nevyhovuje, toho vyšle do světa, případně ignoruje. Alespoň tak se jeví manýry vévodkyně Meghan (38). Nepohodlných, kterých se zbavila, už bylo docela dost. Včetně otce a svých nevlastních sourozenců. Ale že se zbaví i toho, o kom tvrdí, že ho má ráda?

Manželka prince Harryho totiž dala pryč i milovaného psího mazlíčka, křížence labradora s německým ovčákem, Bogarta. Prý se nesnesl s jejím mužem. To  se dle informací Blesku mělo stát už v roce 2018. Odůvodnila to tím, že je Bogart příliš starý na létání. Z toho důvodu ho nechala u známých v Kanadě. Jenže podle jiných zdrojů to byl jen zástupný problém. Skutečnost má být taková, že nesnáší manžela své paničky. Meghan tak logicky dala přednost svému muži!

Žilková bude opět babičkou. Smolíkovi zemřel bubeník. A Meghan mění příjmení

Video se připravuje ...

 

Zdroj blízký Sussexům pro britský The Sun uvedl: „Meghan toho psa milovala, ale rozhodnutí nechat ho u přátel vyplývalo z těžkého vztahu mezi ním a princem Harrym. Bogart ho nikdy nepřijal.“ Když se ti dva poprvé setkali, Meghanin pes údajně vrčel a štěkal a takto ho vítal neustále. „Neměl ho vůbec rád,“ pokračoval podle Blesku zdroj s tím, že vévodkyně musela vymyslet, jak to udělat. Nakonec dospěla k tomu, že nejlepší bude ani jednoho z nich netrápit a psa přenechat přátelům.

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.