Kelly Family (už zase) končí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kelly Family (už zase) končí?

Koncert Kelly Family v exkluzivní reportáži Blesk.cz z německého Dortmundu.
Koncert Kelly Family v exkluzivní reportáži Blesk.cz z německého Dortmundu. (Helen Sobiralski)

Vlasatým idolům (nejen) puberťaček z 90. let se v minulých letech povedl comeback, ale i s tím je to teď nahnuté. Kelly Family opouští nejmladší člen Angelo (38).

„Sometimes, I wish I had an angel...“ zpíval dětským hláskem kudrnatý andělíček Angelo v roce 1994. Od té doby uběhlo hodně vody, roku 2008 to rodinná kapela zabalila a každý se vydal svým směrem, většinou na sólovou dráhu. Před čtyřmi roky se zkusili vrátit s velkým koncertem a vyvolali takový zájem fanoušků, že pokračovali po dalších evropských stadionech včetně dvou zastávek v Praze. A přidali i dvě CD, jež dobyla hitparády v německy mluvících zemích. „Za tři a půl roku jsme toho dosáhli a zažili daleko, daleko víc, než jsme očekávali, ale taky to byla spousta práce, zejména pro mě.

Všechno dělám prostě extrémně,“ svěřil se Angelo na Instagramu, když ohlašoval odchod z kapely. „Rodinu samozřejmě neopouštím. Kelly Family tu byli přede mnou a budou i potom, budu je vždycky podporovat.“ On už ale má jiný byznys, v Irsku už nějakou dobu funguje kapela Angelo Kelly & Family. Hrají docela podobnou muziku, šlágry vycházející z irského folklóru.

Multi-kulti kočovníci

V kapele, která začínala v roce 1974, se protočilo asi patnáct členů: Dan Kelly (†71) a většina z jeho dvanácti dětí, plus pár dalších příbuzných. Kellyovi přišli z Ameriky, většina má také irské občanství. „Já se narodila ve Španělsku, mám americký a irský pas, vzala jsem si Rusa a děti se nám narodily v Německu. Prostě multi-kulti,“ vysvětlila magazínu Blesku Patricia (50). Ostatní to mají podobně – v dobách největší slávy se přestěhovali do Německa, kde dodnes většina z nich bydlí a působí. I Angelo se oženil s Němkou, odešli však do Irska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.