Konec všech sporů! Za to by měl Harry královně »líbat ruce« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec všech sporů! Za to by měl Harry královně »líbat ruce«

Královna se k Harrymu zachovala velmi velkoryse.
Královna se k Harrymu zachovala velmi velkoryse. (archiv)

Vnuk královny Alžběty II. (95) si rozhodnutím odtrhnout se od rodiny a následným kontroverzním rozhovorem s Oprah Winfreyovou (67) nadělal spoustu problémů. Navíc se musel na základě nařízení panovnice vzdát mnohých výsad. Na pohřbu svého dědečka měl z toho důvodu jako jediný kráčet za rakví bez uniformy. Jenže babička ho v tom nakonec nenechala.

Alžběta II. vyřešila dohady, zda by měl či neměl jít v uniformě gestem hodným královny. Vojenský stejnokroj totiž nakonec zakázala všem. Uniformu, tentokrát admirálskou, chtěl nahodit i princ Andrew (61), který byl v roce 2015 jmenován čestným viceadmirálem Královského námořnictva. To však projevilo silnou nelibost, jelikož Alžbětin prostřední syn se zapletl do kontroverzí okolo nechvalně známého pedofila Jeffreyho Epsteina. Královna proto vydala instrukce, ať se všichni muži dostaví do kaple sv. Jiřího, kde bude poslední rozloučení s jejím chotěm probíhat, v oblecích s kravatami, jak uvádí Blesk.cz.

Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život?

Video se připravuje ...

Dalším z nařízeních Alžběty II. bylo také to, že bratři William (38) a Harry (36) nebudou kráčet bok po boku. Ve trojici uprostřed s nimi totiž půjde bratranec Peter Phillip, uvedl prý ke smutečnímu obřadu Daily Mail.

Blesk Podcast: Smrt Philipa (†99). Na pohřbu bude kvůli Harrymu a Meghan dusno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.