Rozvedený Prachař neměl šanci: Tahle ňadra ho dostala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvedený Prachař neměl šanci: Tahle ňadra ho dostala!

Jakub Prachař
Jakub Prachař (Pavel Machan)

Bujným ženským zbraním nedokázal odolat herec a moderátor Jakub Prachař (37). Po rozchodech s Agátou Prachařovou (35) a s modelkou Denisou Dvořákovou (29) je opět singl a tak se rád nechá svádět. Nutno dodat, že tahle prsa mu opravdu padla do oka!

Tuhle dvojku to k sobě svádí. Herec a moderátor Jakub Prachař byl takzvaně paf z bývalé kolegyně Diany Mórové (50). Mórová zvolila na udílení cen OTO odvážný dekolt, který zaujal právě i Prachaře, kterého se slovenská diva neustále dotýkala.  Známá dvojka tak opět podpořila drby o tom, že spolu před časem něco měli.

Co je to za hybrid? Poznáte montáž dvou moderátorů oblíbené soutěže?

Video se připravuje ...

„Nepřející lidé hejtují, i když jste oblečení v kalhotách. Ale v mém věku jsem si řekla – je mi to jedno. Pro mě je důležité, že se dobře cítím. Lidé si i tak udělají svůj vlastní názor. Já nedělám nic špatného, je to jen o oblečení,“ pověděla podle extra.cz Mórová pro Nový čas.

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
23. 9. 2020 • 09:35

Tak mu tu starou stanovou kůži dopřejte, nevadí že má prsa jak vyžebraný placky, prý se na starém kole nejlíp naučíš jezdit!! Ostatně důkaz toho je koloušek tý příšerný madam Gregorové.

-bello-
21. 9. 2020 • 23:29

to : Ewwa
nesleduju Prachaře, jak moc schopný/neschopný herec je, pro mě schopně zabodoval, že z rodiny Žilkové zdrhnul co nejdál A to i přes to, že mohl užívat výhody této (kristepane!!! ) diplomatické ( rozeřvané ) rodiny.
A Bohdalová má u mě útrum od dob velebení Ivany Gottové , pečovatelky a dle Bohdalky "medicínsky vzdělané " ženy.A neškrtne si u mě tuplem za událost na pohřbu, kdy vlastní neodpustitelnou netaktnost sváděla na " zápal plic"
A nezavadím o ní ani potřetí a to za to, že se sama soudila kvůli STB a Gott, který vrkal blahem u Husáka a předtím podepsal Antichartu a veřejně blábolil byl Bohdalkou omluven.Ta baba neví už, která bije a to mě nebaví!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.