Kráska z Playboye o mejdanech ve vile: Tam se »SJEL« I PUDL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kráska z Playboye o mejdanech ve vile: Tam se »SJEL« I PUDL

Hugh Hefner byl podle jeho zajíčků dost oplzlý.
Hugh Hefner byl podle jeho zajíčků dost oplzlý. (Profimedia.cz)

Že měl na proslulých večírcích ve vile Playboye nos plný kokainu kdejaký host, to se tak nějak vědělo. Ale celkem šokující je sdělení krásky pánského časopisu, že se na droze stal závislý dokonce i pudl jednoho z návštěvníků!

Luxusní sídlo v Los Angeles koupil v roce 1974 zakladatel pánského časopisu Playboy Hugh Hefner (†91) a divoké večírky plné sexu, drog a rokenrolu byly prestižní událostí, na kterou se chtěl každý dostat. Hefner celý život popíral, že by měl v domě třeba jen gram nějaké drogy. A realita? „Drogy? Byly úplně všude,“ říká někdejší kráska Playboye Sondra Theodoreová (65). Ale zatímco hosté po drogách sahali vědomě, malý pudl jménem Louis k nim přišel jako slepý k houslím.

„Jednou si někde v domě líznul a bylo to, závislost jak vyšitá,“ říká Sondra, která byla v červenci 1977 Playmate měsíce. „Louis dokázal ucítit kokain přes celou místnost. Vešla mladá žena a on jí skočil do náruče a hned jí olizoval nos,“ vzpomíná Hefnerova někdejší přítelkyně. „Vida, jak se pejskovi líbím,“ chichotala se příchozí. „O ni nestál, ale chtěl ten prášek, co si před příchodem cpala do nosu,“ směje se Sondra. Pejska museli nakonec zavírat v oddělené místnosti, protože by spolehlivě olízal každého, kdo si šňupl trochu »koksu«.

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012

Video se připravuje ...

Theodoreová žila s Hefnerem pět let (1976 až 1981), a tak znala poměry ve vile dost dobře. „Šuplíky měl plné drog, často jsem mu je sama musela jít vyzvednout,“ vzpomíná na tehdejší události. Lisa Barrettová, Hefnerova sekretářka v letech 1977 až 1989, se navíc zmiňuje o sedativech, která měl Hefner v ložnici. Prý je dával ženám, aby byly povolnější. Nicméně, když Hefner v roce 2017 umíral, byla éra večírků už dávno minulostí.

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.