Skandál na Eurovizi: Zpěvák šňupal kokain během soutěže? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Skandál na Eurovizi: Zpěvák šňupal kokain během soutěže?

Vítěz Eurovize 2021: Italská rocková skupina Maneskin
Vítěz Eurovize 2021: Italská rocková skupina Maneskin (Reuters)

Letošní ročník soutěže Eurovision s přehledem vyhrála kapela Måneskin. Italové ale dlouho neslavili. Zpěvák kapely Damiano David (22) teď totiž čelí nařčení z toho, že přímo během živého přenosu šňupal kokain!

Rockeři z Říma to rozjeli jak na pódiu, tak při oslavě vítězství. Alkohol tekl proudem, diváci si ale všimli i toho, že se Damiano v jednu chvíli sklonil nad stůl a zdálo se, že z něj něco šňupe. Okamžitě se začalo spekulovat o kokainu. To ale zpěvák popírá. „Drogy neberu. Prosím, lidi, tohle neříkejte, žádný kokain tam nebyl,“ přesvědčoval novináře na tiskové konferenci. Také si vyžádal, aby mu organizátoři soutěže udělali test na drogy. „Jsme silně proti drogám a nikdy jsme nejeli v kokainu. Jsme připraveni podstoupit testy na drogy, protože nemáme co skrývat,“ napsala kapela na svém Instagramu. Damiano se prý nad stolem skláněl proto, že sbíral střepy ze skleničky, kterou jeho kolega, kytarista Thomas Raggi (20), rozbil nohou. Organizátoři soutěže potvrdili, že se na místě skutečně našla hromádka střepů.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.