Mikolas Josef poprvé o své orientaci: A je to konečně venku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mikolas Josef poprvé o své orientaci: A je to konečně venku!

Mikolas Josef začínal jako model.
Mikolas Josef začínal jako model. (Robert Klejch a archiv M. Josefa)

Zpěvák Mikolas Josef, který v posledních měsících, nejen svým milým úsměvem, ale především svými songy oslňuje celou Evropu, vystoupí v rámci Prague Pride 2018. Pozvání přijal na kulturní večer Dance Divas na pražském Výstavišti 10. srpna. Konečně také promluvil o své orientaci!

„Neváhal jsem ani chvilku. Jednak je to akce, která je skvěle organizována panem Janisem Sidovským a hlavně jde především o komunitu, kterou mám velmi rád. Osobně si myslím, LGBT lidé by měli ukazovat svoji hrdost a mají mojí podporu. Takže je mi ctí na tomto večeru zazpívat," prozradil Mikolas Josef, který právě kvůli tomuto večeru musí předčasně ukončit svoji pracovní cestu do Kanady.

„Byl jsem tam pozván a skládám tam nové songy s lidmi, kteří byli nominovaní na cenu Grammy. Spolupracují se jmény jako jsou Madonna, Britney Spears a mnoho dalších. Je neskutečné je pozorovat při práci a dostávat od nich zpětnou vazbu na mou tvorbu," svěřil zpěvák. Ten na pražské vystoupení přiletí jen pár hodin před jeho začátkem.

Jeden z častých dotazů je na Mikolasovu orientaci. „Jsem heterosexuál a jsem s tím spokojený. Pocit spokojenosti s vlastní orientací bych přál každému člověku. To je ten důvod proč podporuji LGBT komunitu. Nežiji v hetero bublině, kde bych nevnímal problémy minorit,"vyjasnil nejúspěšnější český účastník Eurovize. 

Ještě před účastní v evropské pěvecké soutěži složil a nazpíval song Free, který se otázkami menšin zabývá. „V písni Free mluvím k panu Putinovi, označuji tam jeho názory na LBGT komunitu. Jsem rád, že právě ona zazní na Dance Divas," dodal Mikolas, který také vzdá poctu Michaelovi Jacksonovi.



Přečtěte si
587587
8. 8. 2018 • 22:49

Jasně, slaďouši.

britva
8. 8. 2018 • 21:11

jen jim párkrát zazpívej pepíku a oni už si tě předělají k obrazu svému. několik párty, několik lajn a pak ti projedou anál a jsi jejich

monza
8. 8. 2018 • 13:10

Oznámil že je heterosexuál.Takže co že to "neutajil" ptám se?

jity
8. 8. 2018 • 12:10

Ten by to stejně neutajil, kouká mu to z očí. Jeho věc nic s tím nikdo nenadělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.