Kam zmizela krásná SuperStar Gabriela Gunčíková? Velká láska za velkou louží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kam zmizela krásná SuperStar Gabriela Gunčíková? Velká láska za velkou louží

Rodačka z Kroměříže se odstěhovala do USA.
Rodačka z Kroměříže se odstěhovala do USA. (Aha! – Marek Pátek, showpix)

V roce 2016 reprezentovala ČR na Eurovizi, pak se po ní slehla zem. Rockerka s tělem modelky Gabriela Gunčíková (25) se přemístila do Ameriky a žije si svůj sen.

Finalistka SuperStar 2011 měla problémy s hlasivkami, a tak odjela do USA, kde se setkala s hlasovým koučem Kenem Tamplinem a požádala ho o pomoc. V jeho kalifornském studiu natočila několik videí. Tady začala její kariéra ve Spojených státech. Díky videím vyhrála konkurz do veleúspěšné kapely Trans-Siberian Orchestra, se kterou pak procestovala celé západní pobřeží USA.


A tam se opět po své účasti na Eurovizi, kdy se prozpívala do finále, opět vrátila a zakotvila v Kalifornii. „Potřebovala jsem na chvíli vypnout od všeho a mít trochu klidu a soukromí. Teď jsem v USA. Jsem ráda, že mám stále tak skvělé fanoušky, i když jsem delší dobu v ústraní,“ napsala na sociální síť zpěvačka před pár týdny. A podle Instagramu to vypadá, že si užívá nejenom práce, ale i lásky. S neznámým mužem se objímá při západu slunce.

Eurovizi sice nevyhrála, ale i tak to v klubu rozpálila! Takhle válí Gunčíková!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.