Hustá Farna vyrazila milionáře! Co blbne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hustá Farna vyrazila milionáře! Co blbne?

Ewa Farna je zatím jako hrob!
Ewa Farna je zatím jako hrob! (Foto: ara)

Tak tohle nikdo nečekal. Ewa Farna (22) a její manažer Lešek Wronka (55), kteří spolupracovali celé desetiletí, oznámili, že spolu končí.

„Naše cesty se po vzájemné domluvě k poslednímu dnu v měsíci rozejdou,“ uvedl Wronka pro Blesk. „Vyprší platnost smlouvy, která nebyla prodloužena, a více k tomu nechci říkat.“ Ewa Farna se k nastalé situaci vůbec nevyjadřuje.

Co je tedy skutečným důvodem jejich rozbrojů, se můžeme jenom domnívat. Jisté je, že Wronka před lety udělal z tehdy dvanáctileté Farne přes noc celebritu. Mladičká zpěvačka se bleskově proslavila u nás i v sousedním Polsku.

Farna ale není první zpěvačkou, která Leška Wronku opouští. Dříve se s ním rozhádala i Gabriela Gunčíková (23). Ta je první Češkou, která se probojovala do finále pěvecké soutěže Eurovize. Velké úspěchy má křehká blondýna také v Americe. „Rozešli jsme se v roce 2013, protože jsme měli na některé věci rozdílné názory,“ vyjádřila se již dříve Gunčíková.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.