Finalistka Eurovize Gunčíková: Ostrý spor s manželem moderátorky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Finalistka Eurovize Gunčíková: Ostrý spor s manželem moderátorky!

Gabriela Gunčíková se ostře vyhranila vůči očkování.
Gabriela Gunčíková se ostře vyhranila vůči očkování. (archiv Blesku)

Svůj pěvecký talent předvedla v soutěži Superstar, a dokonce se v roce 2016 Gabriela Gunčíková (27) jako první Češka probojovala do finále Eurovize. Od té doby o ní bylo slyšet stále méně. Nedávno na sebe upoutala pozornost, zpěvu se to nicméně netýkalo...

Zpěvačka Gabriela Gunčíková na sociálních sítích tolik aktivní není. Na svém instagramovém účtu má něco málo přes tisíc sledujících a zveřejňuje spíše fotky z cest či krátké hudební výstupy. Že nepotřebuje mít několik set tisíc sledujících, aby o sobě dala vědět, dokázala ostrou výměnou názorů mezi ní a manželem slovenské moderátorky Adély Banášové (40).

Slovenský novinář Vikto Vincze se na Instagramu pochlubil fotkou své ženy, která akorát podstupovala očkování proti covidu. „Astra je tam. Jsme na chatě na Liptově, přišel termín do Prešova, neváhala. Neváhejte ani vy. Já stále čekám. Tomu, že je to moje babička, kterou jen doprovázím, nevěřili,“ napsal k fotce Vincze.

Lesk z Eurovize! Velký rozhovor s Gábinou Gunčíkovou! O rozchodu i o soutěži!

Video se připravuje ...

Opačný názor na očkování se pod příspěvek rozhodla sdělit stříbrná Superstar Gunčíková. „I kdybych byla poslední člověk na světě, co by nebyl očkovaný, stále bych vakcínu odmítala, takže neváhám, bez váhání se očkovat nenechám. V tom mám jasno už od první zmínky o vakcinaci,“ reagovala na slovesnkého novináře zpěvačka, jak uvedl web Expres.cz.

„Takovýto přístup je jedním z důvodů, proč se ta pandemie a opatření natahují,“ odvětil Vincze. Výměnu názorů uzavřela Gunčíková svým prohlášením: „Na tohle jsem si nikdy nestěžovala, spíše nechápu, jaké nedostatky a nejasnosti v opatřeních jsou například v České republice. Věci, na které se můžete v obchodě za páskou koukat, ale nemůžete si je koupit a tak dále. Tohle je jen špatná politika a opravdu nerada vidím příspěvky na reklamu na očkování. Chci, chci, nechci, nechci a nepořizuji fotografie a neříkám lidem, aby neváhali, ne? Nebuďte všichni ovečky,“ dodala Gabriela Gunčíková, která momentálně žije v Londýně.

Finalistka Eurovize Gunčíková přes Skype: V českém showbyznysu fungovat nechci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xviktorie
8. 5. 2021 • 10:10

No vida, slečno Gunčíková. Kariéra zpěvačky se nějak nepovedla, ale vy jste mezitím vyrostla v obrovskou odbornici, která strčí do kapsy lékaře, imunology i epidemiology. Gratuluji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.