Adela Vinczeova to nedává: Jde o dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adela Vinczeová to nedává: Jde o dítě

Adela Vinczeová
Adela Vinczeová (Instagram)

Je to pár týdnů, co Adela Vinczeová (42) naskočila do nové role. Jak ale sama přiznala, mateřství jí obrátilo život vzhůru nohama. Dosavadní priority musely jít stranou...

Úspěšný moderátorský pár, Adela Vinczeová a Viktor Vincze, si zvykají na nový režim. Ten se přizpůsobuje několikaměsíčnímu miminku, které jim bylo svěřeno do péče koncem minulého roku. Pro oba tak nastala obrovská změna, kdy se musejí učit lépe pracovat se svým časem a dělit jej mezi rodinu a práci. 

„Může to znít neslušně, že někomu třeba pět týdnů neodepíšu na mail a možná už nikdy neodepíšu. Předtím bych z toho byla vystresovaná, ale teď je mi to jedno. Je zvláštní, že to jeden člověk takto změní,“ svěřila se Adela pro Topky.sk. 

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video se připravuje ...

„Umím být dost dlouho v pyžamu, protože se nestíhám převléknout. Nepřichází na to ten správný moment, většinou se převleču, až když se jde ven s kočárkem. Doma si vlastně teď nic neoblékám, skříň skoro vůbec nevyužívám. Mám jedny tepláky, které už jsou vlastně nevypratelné. Protože jak jsou na nich všechny ty flíčky od různých příkrmů a dáte je do sušičky, tak se to tam zapeče,“ dodala s nadsázkou jí vlastní.

Kromě péče o malé musí Adela najít i prostor pro práci. S manželem totiž kývli na účast v soutěžním tanečním pořadu Let's Dance. O miminko se tak budou více starat i její rodiče. „Adelce vychází Markíza vstříc, aby mohla být v neděli doma co nejdéle, což já jako moderátor nemohu. Dítě půjde následně spát ještě před startem přímého přenosu, a ten si pak u nás prohlédnou naši sousedé - Adelčiny rodiče,“ poznamenal Viktor pro Nový čas.

Protože jsou především rodiči zodpovědnými a zájmy dítěte staví na první místo, přistoupili k tomuto rozhodnutí po dlouhém uvažování. „Máme to konzultované s psychology a sociálními pracovníky. Dítě je stále jen s námi nonstop, čili tři hodiny za týden s babičkou a dědečkem určitě zvládnou všichni zúčastnění,“ dodal Viktor. 

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
26. 3. 2023 • 10:59

...že se nestydí o tom vůbec psát, mám neteř ta má 4 děti, v životě jsem od ni neslyšela jediné slovo, že nestíhá. Tak buď se starám o miminko a nebo pracuji, oboje asi jde, ale okrádáte jedno i druhé. Děti rostou rychle, vyplatí se jim být v ranném dětství hoooodně nablízku, určitě má peníze i na chůvy, proč do toho motat rodiče, ty už děti vychovaly, mají jen jezdit s kočárkem a pak vrátit a jít si po svých. Zodpovědnost nesou rodiče. Jak mám paní Adelu ráda, tak jsem zklamaná jejím vyjádřením, všechny chtějí miminka a pak kńučí, že to je na ně moc. Co čekaly....divná sorta ten show busines

Valentina Vítková
25. 3. 2023 • 08:30

To je smutné, jak umí být ostatní ženy hnusné a nepřející. 😂😂😂Z 5 komentářů jsou 4 negativní. Maminky mají nudný život a tak remcaji, nebo?

maga lila
24. 3. 2023 • 20:45

Fandím Adele, je fajn baba, se super smyslem pro humor. Mam ji ráda i jako moderátorkou. Ať se jí daří. A ať si užívá miminka, je to super, těší mě, že se ji daří a že je šťastná.

maga lila
24. 3. 2023 • 20:44

Fandím Adele, je fajn baba, se super smyslem pro humor. Mam ji ráda i jako moderátorkou. Ať se jí daří. A ať si užívá miminka, je to super, těší mě, že se ji daří a že je šťastná.

Yvetta Zlínská
24. 3. 2023 • 18:39

Nad čím fňuká? Tělo nemá zničené porodem, tak se nemusí hojit. Kojí umělým mlékem, tak o co jí jde? Že nemůže spinkat? Tak, ať si najde filipínskou chůvu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.