Dramatické minuty pro Vinczeovou: Havárie v balónu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dramatické minuty pro Vinczeovou: Havárie v balónu

Adela a Viktor Vinczeovi
Adela a Viktor Vinczeovi (Instagram)

Člověk by nevěřil, jak může být let horkovzdušným balónem riskantní. Pro dvaačtyřicetiletou moderátorku Adelu Vinczeovou se adrenalinový výlet skutečně v jednu chvíli proměnil v drama.

Zažila totiž velmi tvrdé přistání, o kterém se s humorem jí vlastním rozpovídala v zábavném pořadu Hit roka. Podotkla přitom, že šlo o součást natáčení, kdy byl kromě ní v balónu přítomen i kolega a štáb. Zarazilo je, že balón na jejich vkus přistává nějak rychle, ale vzhledem k tomu, že byl na palubě i odborník, nevěnovali tomu velkou pozornost. 

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video se připravuje ...

„Člověk důvěřuje lidem, kteří balón navigují,“ začala svoje vyprávění. „Najednou znervózněl i ten pán a řekl: no... není čas. Přidřepněte si do kolen a mějte otevřená ústa, abyste si nevymlátili zuby,“ popsala. Následovalo několik poměrně tvrdých otřesů, když koš balónu doslova dribloval po trávníku, pak nabral i hlínu a div se z něj všichni nevysypali.

Posádka měla skutečně otevřená ústa, už možná ne ale z bezpečnostních důvodů, ale údivem. Že přistání neprobíhalo tak úplně podle normy, nakonec přiznal i daný odborník, to však Adele i štábu došlo až ve chvíli, kdy je poprosil, aby to nikde nevyprávěli. 

Zasnoubená Adela Banášová sundala prsten: Jaký to má význam?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.