Tohle že je ona?! Lohanová šla pod virtuální kudlu a je k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tohle že je ona?! Lohanová šla pod virtuální kudlu a je k nepoznání!

Lindsay Lohan si není moc podobná...
Lindsay Lohan si není moc podobná... (Instagram)

Během krátké doby se z nevinně vypadající dívky změnila ve strhanou ženu. Díky jejím hrátkám s alkoholem a drogami Lindsay Lohanová (34) vypadá na mnohem více let, než jí skutečně je. Nyní se však snaží svou reputaci napravit, ale byl toto ten správný krok?

Spousta lidí si ji pamatuje jako pihatou zrzku, která zprvu získávala role kladných hrdinek a byla hollywoodskou hvězdičkou. Jenomže byla jednou z těch, kterou sláva pohltila a z roztomilé, na první pohled nevinné dívenky se stala divoškou známou pro řadu skandálů. Především v posledních letech si ji lidé spojovali se soudní síní, do které se několikrát dostala také díky pletkám s alkoholem a drogami.

Najednou kdysi nadějná herečka začala přicházet o nabídky a upadat v zapomnění. Lindsay se však rozhodla sebrat a jít do sebe. A jelikož díky své reputaci momentálně filmové nabídky nedostává, snaží si přivydělat a zviditelnit se aspoň díky reklamě. V té poslední dokonce propaguje vlastní značku šperků.

Jak šel čas s Lindsay Lohan

Video se připravuje ...

Jenomže se trochu přepočítala. Grafici si na ní totiž dost vyhráli a herečka si ve výsledku není vůbec podobná, což se fanouškům nelíbí. Vzhledem k tomu, že se na vzhledu Lohanové drogy i alkohol podepsaly, volba přeměnit její strhanou pleť téměř v porcelán nebyla zrovna nejšťastnější. Takhle se úspěšného comebacku herečka skutečně nedočká…

Ženatý Vágner nachytán s novou ženou! A utajená veselka známých herců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.