Orlando terčem posměšků! KVŮLI ČESKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Orlando terčem posměšků! KVŮLI ČESKU

Orlando Bloom vyšel do ulic jako typický Čech, v ponožkách a pantoflích
Orlando Bloom vyšel do ulic jako typický Čech, v ponožkách a pantoflích (profimedia)

Učenlivý synek, tenhle Orlando Bloom (43)! Hollywoodský krasavec v minulých letech prožil mnoho měsíců v Praze, když u nás natáčel fantasy seriál Carnival Row. Česko si moc pochvaloval a... Evidentně chodil s očima otevřenýma!

Když tedy doma v Montecitu, což je jedna z čtvrtí Santa Barbary asi 130 km na východ od centra Los Angeles, vyrazil partnerce a mamince své sotva tříměsíční dcerky Katy Perryové (36) pro svačinku v pantoflích a bílých fuseklích, tamní módní policie měla hned jasno: „To se musel naučit v Česku!“ Na tuhle naši »specialitu« je zkrátka svět pořád vysazen, ačkoli k jejím vyznavačům patří třeba i ex-fotbalista a model David Beckham (45)...

Z tohoto medvědího miminka bude brzy seriálová hvězda

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
11. 12. 2020 • 12:23

To je zajímavé!
V podobných pantoflích se tady šourají jen homelessáci , kteří se z chlastu nevejdou do normálních bot, ale naopak tu přibylo hodně " americké a francouzské módy " tepláků.A té přišla na chuť většina našich ukrajinských spoluobčanů ( co vidím, to vidím-bez debat!) .Rozdíl je jen v tom, že obézní Američané, sedící 4 hod. denně v autě mají kalhoty na gumu, jinak by v autech pošli , Francouzi na hygienu nejsou, tak jsou tepláky levnou jednorázovkou a když už špínou smrdí , vyhodit, vzít nový (EU s Macronem dává slušné dávky, tak proč ne) , a naše pracovní síly ze zemí, kde mají v obchodech prázdné regály si zase myslí, že co je v panděru to se počítá ( kór , když žlučníky, cholesterol a klouby jim v Česku levně dají pucu) takže najeli na gumu taky Pantofle ale nenosí ( v těch se špatně utíká a vytahují nože! ).
Češi se ještě pořád ze všech sil snaží zůstat kulturním a kultivovaným národem, i když tlak EU jim tu úroveň snížit je obrovský
A mimochodem Orlando se ani svými vytuněnými kalhotami a la "pokrývač " taky moc netrefil, i kdyby byly v US sebevíc IN

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.