Katy Perry napodobila Ewu Farnou: Těhotenství oznámila videoklipem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Katy Perry napodobila Ewu Farnou: Těhotenství oznámila videoklipem!

Zpěvačky těhotenství oznámily prostřednictvím videoklipu.
Zpěvačky těhotenství oznámily prostřednictvím videoklipu. (Foto: Youtube)

V poslední době se jevilo, že se trochu zakulacuje, ale své tajemství dokázala udržet do poslední chvíle! Zpěvačka Katy Perryová (35) čeká své první dítě. Radostnou zprávu oznámila stejně jako její česká kolegyně Ewa Farna (26) videoklipem!

Otcem miminka, které má přijít na svět v létě, je hollywoodský idol Orlando Bloom (43). Hvězda Pirátů z Karibiku už má syna Flynna (9) ze vztahu se supermodelkou a exmanželkou Mirandou Kerrovou (36). Viditelně dojatá Katy Perryová oznámila svým fanouškům, že je těhotná, ve čtvrtek ráno na Twitteru. Na konci videa ke svému novému singlu Never Worn White ukázala i rostoucí bříško.

Dvojí porod
„Je to pro mě úleva, že se mohu svěřit, už jsem to nemohla vydržet. Je to zřejmě nejdéle udržované tajemství, které jsem kdy měla. Letos v létě se toho stane opravdu hodně – nejenže budu rodit, doslova, ale také budu obrazně řečeno plodit něco pro vás, na co dlouho čekáte,“ uvedla Perry s odkazem na chystané nové album.

Chutná jí ostré
Zpěvačce se už také v těhotenství změnily chutě. „Nikdy jsem nebyla na ostrá jídla, ale teď si s sebou úplně všude nosím lahvičku s omáčkou Tabasco. Naopak naprosto nesnesu hovězí. Takže nejím žádné červené maso,“ dodala americká hvězda, která ještě nedávno jezdívala do Prahy navštěvovat Blooma, jenž tady natáčel. Že by dítě počali v matičce stověžaté? Pár je zatím jen zasnoubený, veselku chtějí uspořádat v červnu v Japonsku. Pokud tedy jejich plány nezhatí koronavirus...

Inspirace Ewou?
Stejnou formu oznámení těhotenství videoklipem před rokem zvolila i zpěvačka Farna. S manželem Martinem Chobotem (31) na sociálních sítích uvedla píseň Ta o nás a právě v ní odhalila, že čeká dítě. Syn Artur se jim narodil loni v létě.

Katy Perry jde volit, nahá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.