Orlando Bloom hledal tu pravou celibátem: Půl roku jsem si nevrznul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Orlando Bloom hledal tu pravou celibátem: Půl roku jsem si nevrznul!

Fotografie
Fotografie (internal)

Anglický fešák Orlando Bloom (43) si na nezájem žen těžko může stěžovat. Vlastně to bylo docela naopak! Než se našli se zpěvačkou Katy Perryovou (35), s níž v létě čekají potomka, podřídil se šestiměsíčnímu celibátu se vším všudy.

Pirát z Karibiku už za sebou měl krach manželství s Mirandou Kerrovou (36), s níž má devítiletého syna; rozešli se roku 2013. A když se mu pak léta nedařilo navázat vážnější vztah, poslechl radu kamaráda: „Jestli to chceš myslet vážně, dej si na pár měsíců celibát.“

Lze kamarádit
A stalo se. „Plánoval jsem to na tři měsíce, ale měl jsem dobrý pocit z toho, jak jsem se dokázal bavit se ženami,“ svěřil se teď v rozhovoru pro The Sunday Times. „Místo hýření na večírcích jsem si uvědomil, že se ženou lze taky kamarádit.“ Ale pozor, nešlo jen o sex se ženami. „Porno vám totálně naruší sexuální život, libido, ani jsem ne… Naprosto nic, bylo to šílené,“ přiznal. „Ale asi to není zdravé, dole by se to mělo hýbat.“

Sladká odměna
Metoda zjevně zapůsobila. V lednu 2016 Orlando i Katy předávali Zlaté glóby, následovala afterpárty... „Už jsme se potkali dřív, ale teď jsme si fakt padli do oka,“ vzpomíná herec. Po roce se sice rozešli, ale dali si druhou šanci. Zasnoubili se loni na Valentýna, potomka čekají v létě. Jen svatbu odložili kvůli pandemii koronaviru. Ta je na druhou stranu zase svedla k sobě: Katy zrušila turné po Austrálii a Orlando přerušil natáčení seriálu Carnival Row na Barrandově. Než mu další týdny celibátu naordinuje potomek, ještě si snoubenku pořádně užije.

Outfity Katy Perry:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.