Sirotek Artur (24): Tohle ho čeká po odchodu Štaidla (†75) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Osiřelý Artur je na to sám? Tohle ho čeká po odchodu Štaidla (†75)

Detaily odcházení Ladislava Štaidla (†75): Na onen svět ho vyprovázely děti!
Detaily odcházení Ladislava Štaidla (†75): Na onen svět ho vyprovázely děti! (David Kundrát, archiv)

Stalo se to, co mu nikdo nepřál. Artur Štaidl je v pouhých 24 letech sám, bez rodičů. Poté, co v roce 2014 spáchala sebevraždu jeho maminka Iveta Bartošová (†48), odešel na onen svět i Arturův tatínek Ladislav Štaidl (†75), který mu byl velkou oporou. Co teď čeká slavného sirotka? Bude na všechno sám?

Je sice dospělý, zdědil všechno, co zbylo po jeho slavné matce Ivetě Bartošové a určitě získá i něco po zesnulém legendárním hudebníkovi Ladislavu Štaidlovi. I tak musí trpět jako zvíře poté, co přišel o oba rodiče. Artur Štaidl osiřel a ztratil svoji  největší životní oporu – tatínka Ladislava.

Poté, co na tom nebyla jeho matka psychicky dobře, byl svěřen Artur v roce 2011 do péče slavného hudebníka a jeho život se zlepšil. Ačkoliv maminku měl rád, její stav byl těžký i pro jeho psychiku a potřeboval klid. Ten mu otec alespoň v možných mezích dopřál a dokonce díky němu utužil vztahy se staršími syny Štaidla, tvůrce hitů Karla Gotta.

Zemřel Ladislav Štaidl (†75): Jak komentoval dráhu syna Artura? Co se mu nelíbilo?

Video se připravuje ...

Podpora od bratrů

Všechno špatné je tak opravdu často k něčemu dobré. Kvůli excesům slavné mámy se měl její syn aspoň možnost sblížil se staršími bratry, se kterými tvoří nerozlučnou partu dodnes, a i díky tomu nezůstal teď na světě úplně sám. Nejstaršího bratra Jiřího, který je vystudovaný právník, prý dokonce podle Blesku bude Artur brát jako nového otce. Hezký vztah má syn zesnulé zpěvačky i s mladším Janem. „Honza žije sportem, přitáhl k němu i Artura,“ prozradila rodinná přítelkyně.

Artura tak nyní čeká zařizování kolem smrti tatínka s jeho bratry, s pomocí jichž snad žal překoná. Ačkoliv nebude v životě finančně strádat a budou mu podporou i někteří přátelé zesnulého tatínka, stát se ve 24 letech sirotkem zamává snad s každým. Arturovi přejeme mnoho sil a lásky.

Bartošová o Arturových námluvách: Jeho holky se mi líbí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
3. 2. 2021 • 20:20

Hlavně at mu Andrejko zařídí státní pohřeb přece kapelník je víc jak zpěvák Kája ! No a Artur mel 3 roky a byl v soutěži děti s Ivetkou a byl 1. No a z těch Faganu všech je opravdu něj a bez protekce Ester Ledecká medailistka .Táta Janek hmmm???

-bello-
3. 2. 2021 • 00:00

nebo to píše nějaká rozervaná dohodářka jako vedlejšák na mateřské.Proč by to musela být zrovna důchodkyně?Blbky jsou ve všech věk. kategoriích.

-bello-
2. 2. 2021 • 23:56

Artur nijak extra chytrý nebyl, vyučil se kuchařem, možná je nadaný po rodičích, ale jen hudebně.Nádherné dítě ? No nevím, hlavně bylo to dítě tlustý.A tlustý bylo, protože místo kvalitního života hnil s Goldou doma a dostal co chtěl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.