Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Golda uvedla slavné jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec mezi Štaidlem a Bartošovou: Arturova chůva uvedla slavné jméno

Mohl za to Dracula! Chůva Bartošové Golda objasnila, proč Iveta (†48) utekla od Štaidla
Mohl za to Dracula! Chůva Bartošové Golda objasnila, proč Iveta (†48) utekla od Štaidla (archiv)

Zpěvačka měla ve svém životě na chlapy spíše smůlu. Její vztahy byly většinou bouřlivého rázu, a Bartošová se tak nikdy pořádně neusadila. Výjimkou byl i přes jejich odloučení Ivetin (†48)  vztah s Ladislavem Štaidlem (75). Oba i po jejich rozchodu pojil syn Artur (24). Původně se však skladatel k dalšímu potomkovi neměl.

Co probíhalo za zdmi jejich domu, prozradila Zlata Dvořáková, chůva, která pomáhala Ivetě s Arturem, a která později zastávala i jiné činnosti. „Časem jsem začala pomáhat i s domácností, posléze se ze mne stala i taková Ivetina manažerka, která má na starosti kšefty, smlouvy a podobně,“ přiznala Dvořáková, jak píše deník Šíp.

Z toho, co sama mohla vypozorovat, vyvodila, že Iveta měla v jeden moment až příliš závazků, které nebyla schopna zvládat. „Pravdou je, že toho bylo na ni trošku moc. Být "mámotátou" není pro extrémně pracovně vytíženou ženu vůbec žádná legrace,“ tvrdí Dvořáková alias Golda.

Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili

Video se připravuje ...

 

Rozkol kvůli Arturovi

Zpěvaččin a vztah se Štaidlem se začal bortit ve chvíli, co došlo na výchovu syna Artura. Zatímco skladatel chtěl, aby se synem zůstala na mateřské, Bartošová se hrnula za prací. Původně však Štaidl dalšího potomka ani nechtěl. Dokázal ustoupit, ale Ivetě dal víceméně na výběr – kariéra, nebo matka se vším všudy. „On vyžadoval, aby jeho dítě mělo matku na plný úvazek. Iveta si dítě nakonec prosadila, ovšem s podmínkou, že na určitou dobu se na zpěvačku vykašle. A ona to nedodržela,“ vzpomíná chůva.

Definitivní konec

Poslední kapkou bylo pro Štaidla zpěvaččino kývnutí na nabídku skladatele Karla Svobody (†68). Oba bral jako osoby jemu blízké a jejich dohodu vnímal jako podraz. „Za Láďovými zády si upekla kšeft s jevanským sousedem Karlem Svobodou, podepsala smlouvu na muzikál Dracula a bylo zle. Od té doby vlastně, mám alespoň takový dojem, skončilo i kamarádství mezi Láďou a Karlem,“ dodala Dvořáková.

Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mpads
27. 1. 2021 • 03:24

Zapos Jozef ,,,,,,, Hlavní důvod byl dřív a to, že se Štaidl nechtěl oženit i když to slíbil Ivetě. a z potratem 1994 Ivety. Nemusela potratit..1996 narozením Artura žila Iveta ze slibem Štaidla až jeho děti budou mít 15 let tak se rozvede .prvoskutečnost. Dracula byl jen druhořadou záležitostí,kdy Iveta ztratila nervy.Hlavní důvod , že měla být rodina Pořád do kola.

Alva
25. 1. 2021 • 22:18

Paní Golda by měla především mlčet, není to pěkné a Štaidl si kladl podmínky?, byl ženatý a žil dvojí život?, hnus a Artur, tak ten se povedl!

picoda
25. 1. 2021 • 15:00

zapos

picoda
25. 1. 2021 • 15:00

runy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.