Zelenková k lásce svého života: Láďo... však Vy víte Děkuji!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zelenková k lásce svého života: Láďo... však Vy víte Děkuji!

Štaidl měl k Jitce Zelenkové vždy evidentně blízko
Štaidl měl k Jitce Zelenkové vždy evidentně blízko (Tomáš Vrbenský)

„Některé zprávy se přijímají velmi těžce. Upřímnou soustrast především rodině a Vám, Láďo... však Vy víte Děkuji!" napsala Jitka Zelenková (70) na sociální síti. S Ladislavem Štaidlem (†75) totiž prožila jedenáct let v utajeném románku a vždy si jenom vykali. Proč se tehdy vůbec  rozešli?

„Mohla za to práce," prozradila důvod rozchodu s Ladislavem Štaidlem Jitka Zelenková v rozhovoru pro Nedělní Aha! Jitka. „V roce 1986 za mnou přišel tehdejší manažer Ivety Bartošové s tím, že Iveta chce opustit Kroky Františka Janečka, má ráda moje písničky a chce změnu. Poslala jsem je za Láďou Štaidlem. Do toho se zapojila agentura Pragokoncert. Iveta v té době začala chodit se zpěvákem Michalem Penkem a přišli s tím, že by chtěli, abychom udělali program ve třech," prohlašuje zpěvačka. Dlouho přitom váhala, protože nechtěla přijít o svůj sólový program. Když na tom ale Štaidl trval, postavila si hlavu a raději odešla. 

Zemřel Ladislav Štaidl, kapelník Gotta podlehl koronaviru. A smrt si vzala i Andyho Hryce

Video se připravuje ...

„Nebudu radši v týmu a jdu pryč, protože já tohle dělat nechci. Tehdy zahrála roli jeho mužská ješitnost a to, že on o všem rozhoduje. Ale rozhodně to nemá souvislost s jeho následným vztahem s Ivetou Bartošovou. Byla jsem od kapely už rok pryč, než spolu začali chodit. Vím, že jsem tehdy udělala dobře. Ale s Láďou jsme spolu dlouho nemluvili, dobrých deset let,“ dodala zpěvačka. 

Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
8. 2. 2021 • 20:38

Ivana Zelnickova Trump litala z Prahy do Gottwaldova za rodici ,to se pocitali v tech letech halire studenti jezdili osobakem ,nebot rychlikovy priplatek byl moc a letadlo ?! Ambasadorka i s Gottem na hrade .Specialni lide kteri byli velmi dobre pripraveni v 89 roce v klicovych pozicich a s kapitalem rozkrast nasi vlast

mbmb
8. 2. 2021 • 20:33

na fakturu Zelenkova

mbmb
8. 2. 2021 • 20:31

to neni normal ,On pise s kym to delal v knize a primitivka bezohledna Jitusa stara tupa zvani

soorry
8. 2. 2021 • 16:09

Matrac vozil sebou a nesháněl jinde kradovánky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.