Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

Artur Štaidl se svým otcem Ladislavem Štaidlem
Artur Štaidl se svým otcem Ladislavem Štaidlem  (David Kundrát)

Bývalý hudební boss Ladislav Štaidl (75), který se svým orchestrem léta doprovázel Karla Gotta (†80), se statečně pere s covidem už téměř tři týdny. Na metabolické jednotce JIP III. interny Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí se jeho stav bohužel zatím nelepší.

Alespoň tak hovoří náš zdroj blízký hudebníkově rodině. „Nezlepšil se, ale také nezhoršil, nicméně jeho stav je stále vážný,“ dozvědělo se Aha! s tím, že Štaidlův zdravotní stav byl poslední dobou »dost rozhašený«.

Prodělal rakovinu

„Před lety prodělal léčbu rakoviny krku a má jenom jednu ledvinu. Těch zdravotních neduhů se přidružilo ale časem mnohem víc, proto to spojení s covidem není žádná legrace,“ pokračoval rodinný známý. Nicméně dodal, že lékaři jsou ve Štaidlově případě stále optimističtí a že se mu dostává té nejlepší péče.

Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili

Video se připravuje ...

Chtěl to vyležet

Do nemocnice nechal otce 7. ledna odvézt syn Artur (24), jehož matkou je Iveta Bartošová (†48). Pár dnů předtím s Láďou mluvil po telefonu kamarád František Janeček (76). „Stěžoval si, že mu není dobře. Tak jsem se ho ptal, jestli mu nemám zavolat doktora, nebo jestli si nechce sám zavolat doktora, a on že ne, že si to doma vyleží,“ prozradil muzikálový producent pro primácký Showtime. Pár dnů na to se mu ale Štaidl přestal ozývat, a tak o něj Janeček dostal strach. To, že je hudebník v nemocnici, se potom dozvěděl od jednoho ze starších synů. „Když mi to nebral, tak jsem zavolal jeho synovi, což je advokát Jirka Štaidl,“ řekl Janeček.

Artur volal otci pomoc, Štaidl bojuje s covidem! A Olga prozradila, kdo platil Waldův hrob

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
26. 1. 2021 • 07:22

tolik diagnoz ma ten jevansky Playboy.Svetska Slava atd. zivot si vybira dan v podstate Auto najede sve km a jde na srotiste.Jen clovek se premaha a bez servisu mysli ze bude ok. Penize na nic ,zadna rodina a spousta zazitku vseho druhu.to je inventura

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.