Velké změny u syna Bartošové Artura: Taťka Štaidl nestačí zírat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velké změny u syna Bartošové Artura: Taťka Štaidl nestačí zírat!

Artur Štaidl je vzorný syn.
Artur Štaidl je vzorný syn. (Foto Herminapress.cz, Marek Pátek, Pavel Machan, Jaroslav Hauer)

Artur Štaidl, syn tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) i přes finanční jistotu, stále stojí oběma nohama na zemi. Vyrostl z něho dokonalý gentleman, studuje vysokou školu a rozhodně umí hospodařit s penězi. Někteří jeho vrstevníci by si z něj mohli vzít příklad.

Na přání svého otce Ladislava Štaidla (74) studuje Vysokou školu hotelovou, aby jednou mohl šéfovat nějakému významnému hotelu, a do nedávna šel ve šlépějích i své zesnulé matky. Artur je pro hudbu zapálený od dětství a působil v metalové skupině Behind the Mirror. Kapela se bohužel rozpadla, její členové konec zdůvodnili nedostatkem času a neshodám.

Syn Bartošové v současné době sklízí úspěch zejména v osobním životě a vyrostl z něho opravdový gentleman. Svou krásnou partnerku, která studuje stejnou vysokou školu jako on, přivezl přímo před vchodem do školy. Sám poté jel zaparkovat vůz na nejbližší volné místo, které dle expes.cz bylo přibližně kilometr od budovy školy.

Zpěvačka i jeho otec mohou být na Artura pyšní i z důvodu, že přestože po Bartošové zdědil miliony, a další tři a půl milionu mu vydělala po své smrti, nerozhazuje peníze za nesmysly. Místo luxusního sporťáka si podle expres.cz pořídil „obyčejnou“ Škodu Octavii.

Dle webu Artur nezvolil nejdražší výbavu. A vzhledem k tomu, že má brněnskou registrační značku, dá se předpokládat, že vůz navíc kupoval z druhé ruky, protože jako první majitel by automaticky získal pražskou značku.

 Na video s Ladislavem Štaidlem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.