Šokující důvod, proč Bartošová zdrhla od Štaidla! Měl v tom prsty ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující důvod, proč Bartošová zdrhla od Štaidla! Měl v tom prsty ...

Šťastné chvíle Ivety a Ladislava v roce 1988.
Šťastné chvíle Ivety a Ladislava v roce 1988. (Miloš Schmiedberger, archiv Blesku)

Žena, která se dlouhé roky starala o malého Artura, vnímala všechny vztahové eskapády zpěvačky Ivety Bartošové (†48) z bezprostřední blízkosti. I ona byla přesvědčená, že muži byli jejím prokletím. A domnívá se, že celý pád na dno zapříčinil odchod od Arturova otce Ladislava Štaidla (74). Proč ho Iveta opustila?

Zlata Dvořáková (65) alias Golda začínala u Štaidlů jako společnice paní Štaidlové. Následně se stala, jak svěřila Blesku.cz , jakousi sekretářkou Ladislava Štaidla. A právě tak se později seznámila i s Ivetou Bartošovou

Postupně se obě ženy velmi sblížily a utvořilo se mezi nimi až rodinné pouto. „Nejdřív jsem byla jenom chůva a pomáhala Ivetě s Arturem. Časem jsem začala pomáhat i s domácností, posléze se ze mne stala i taková Ivetina manažerka, která má na starosti kšefty, smlouvy a podobně. Ivetu jsem začala brát jako svoji dceru a moje dcera Bára pojala Ivetu zase za svoji sestru. V Uhříněvsi jsem začala trávit stále víc času a stále častěji jsem tam byla i přes noc,“ zavzpomínala.

Ona sama přesně nepochopila, proč je zpěvačka se svým životem tak nespokojená. „Moc to nechápu, protože měla krásné dítě, byla úspěšná a krásná. Pravdou je, že toho bylo na ni trošku moc. Být »mámotátou« není pro extrémně pracovně vytíženou ženu vůbec žádná legrace. Domnívám se ale, že to byli především chlapi, kvůli kterým začala takhle blbnout. Špatně si vybírala,“ je přesvědčená Zlata Dvořáková.

Ta se domnívá, že Iveta potřebovala chlapa, který by u ní vzbuzoval respekt. „Potřebovala mužskýho, ke kterému by mohla vzhlížet a mít respekt. Mužskýho, který ji zkrotí a zároveň v něm má ochránce. Hledala si ale pravé opaky. Byli to většinou mužští, kteří se chtěli vyšplhat po ní, kteří potřebovali její jméno. S výjimkou veterináře Romana Hankeho,“ řekla Blesku.

Paradoxně podle ní byl právě takovým mužem Ladislav Štaidl, kterého ale opustila. Ivetina chůva se domnívá, že z tohoto důvodu: „To bylo tak: Iveta chtěla dítě, Láďa nikoli. Za prvé už tři měl a za druhé věděl, co znamená kariéra zpěvačky, že to moc dobře nejde skloubit s mateřstvím. A on vyžadoval, aby jeho dítě mělo matku na plný úvazek. Iveta si dítě nakonec prosadila, ovšem s podmínkou, že na určitou dobu se na zpěvačku vykašle. A ona to nedodržela. Za Láďovými zády si upekla kšeft s jevanským sousedem Karlem Svobodou, podepsala smlouvu na muzikál Dracula a bylo zle. Od té doby vlastně, mám alespoň takový dojem, skončilo i kamarádství mezi Láďou a Karlem. Láďa to bral jako podraz nejen od Ivety, ale i od Svobody. Bylo prostě zle a tvrdohlavá Iveta se rozhodla Láďu opustit, i když neměla s dítětem kam jít,“ prozradila, co odstartovalo Ivetin drsný pád na dno.

Takhle krásná bývala Iveta Bartošová na vrcholu sil!:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.