Neuvěřitelný slib expřítele Bartošové (†48): Mega balík pro Artura?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neuvěřitelný slib expřítele Bartošové (†48): Mega balík pro Artura?!

Artur Štaidl
Artur Štaidl (Foto ara)

Slova expartnera zesnulé Ivety Bartošové (†48) Domenica Martucciho (43) opravdu překvapila! Temperamentní Ital prozradil detaily o dědictví po jeho mamince. Co s tím má společného Artur Štaidl (23)?

Často dělá velká gesta, o kterých rád mluví, i přesto nynějším tvrzením šokoval. Italský hřebec Domenico Martucci (43) měl se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48) hezký vztah i po jejich rozchodu a dle jeho slov byl velmi rád, že Ivetě mohl dopřát alespoň pár měsíců štěstí a zábavy.

Vzhledem k tomu, že Ivetu měli moc rádi jeho přátelé i rodina, měli všichni blízko i k jejímu synovi Arturovi. Proto se prý rozhodla maminka Martucciho změnit závět a vše přepsat na mladého Štaidla! „Po její smrti mám radost, že jsem mohl pomoct jejímu synovi. Na začátku pandemie mi totiž moje maminka sdělila, že předělala závěť, aby Artur mohl dostat sto procent jejího majetku. Ivetu milovala jako dceru,“ tvrdí Domenico podle extra.cz. Zda peníze Artur doopravdy zdědí, může jedině potvrdit samotný syn Bartošové, a to až přijde čas.

Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.