Z toho se Kolečko zblázní! Pořádně žhavá odveta Nesvačilové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Z toho se Kolečko zblázní! Pořádně žhavá odveta Nesvačilové

Denisa Nesvačilová nafotila odvážné snímky
Denisa Nesvačilová nafotila odvážné snímky (CNC / Martin Hykl)

Jednu z největších hádek Denisy Nesvačilové (31) a Petra Kolečka (38) údajně odstartoval pořádně žhavý snímek Anety. Teď se ale karty otáčejí. Nesvačilová kývla na nabídku nafotit sérii fotek pro Playboy. Vydrží se jí Kolečko neozvat? 

Není to rozhodně žádná troškařka. Na focení pro pánský časopis tekl sexappeal proudem. Denisa se z role odkopnuté milenky rychle převtělila ve femme fatale. Otázkou je, jestli scénárista nezačne přemýšlet, jestli si nakonec náhodou nevybral špatně. 

Petra Špindlerová o kolegyni Denise Nesvačilové: Výkyvy v náladách má každý herec

Video se připravuje ...

Nad nabídkou fotografky Veroniky Marx Nesvačilová nemusela dlouho přemýšlet. Veronika totiž patří mezi opravdové špičky ve svém oboru, která navíc plně respektuje přání a požadavky svých klientů. I Denisa přiznala, že se jí s Veronikou skvěle spolupracovalo. 

„Nebudu říkat, že jsem se nestyděla, ale u těch nejobnaženějších fotek jsem paradoxně ztratila stud díky Veronice,“ přiznala Denisa pro Blesk. „Celé to bylo velmi příjemné, já se cítila absolutně komfortně, hranice byly nastavené jasně a bylo o mě krásně postaráno,“ vysekla poklonu celému týmu. 

Denisa Nesvačilová se v Půlnoční zpovědi ukáže jako intrikánská hysterka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
18. 5. 2023 • 10:36

Playboy to nenabízí každému. Proč by nevyužila příležitosti? Fotky, které jsem viděla, jsou hezké, vkusné, moc jí to sluší.
Kolečka bych do toho už netahala.

AHel
17. 5. 2023 • 14:57

Ta je tak vyretušovaná, až to hezké není, vypadá staře....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.