Nesvačilová má místo lásky kšefty: Nejdřív Playboy a teď ZOO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nesvačilová má místo lásky kšefty: Nejdřív Playboy a teď ZOO!

Pro Playboy fotila v Londýně.
Pro Playboy fotila v Londýně. (Foto Aha! – Marek Pátek, Playboy/Veronika Marx, ara)

Někdo ji lituje, protože ji Petr Kolečko (39) hrozně ranil, jiný se kochá jejími erotickými snímky v časopisu Playboy. Ale najednou všichni vědí, kdo je Denisa Nesvačilová (31). Sexy zrzce se teď kšefty jen hrnou. Po divadelní premiéře a focení pro Playboy dostala roli v primáckém seriálu ZOO!

Sama herečka o tom zatím nesmí mluvit, ale podle informací deníku Aha! dostala roli zákeřné mafiánky. Dokonce už má za sebou i první natáčecí den!

Na vážkách

Právě práce Denise pomáhá zapomenout, že se její milý režisér a scenárista oženil nečekaně se svou bývalkou, modelkou Anetou Vignerovou (35) a jaksi jí o svých spádech neřekl. Jenže zároveň touží zrzavá kráska po klidu a odpočinku. „Zatím to vypadá, že bych mohla někam odletět, jen ještě řeším jednu pracovní nabídku. Hrozně bych to chtěla vzít, protože je překrásná. Ale už bych opravdu potřebovala trochu vypnout,“ byla ještě před dvěma týdny na vážkách herečka.

Petra Špindlerová o kolegyni Denise Nesvačilové: Výkyvy v náladách má každý herec

Video se připravuje ...

Žádná čurda

Nyní je vše jasné. Po roli mafiánky Dominiky sáhla po krátkém přemítání všemi deseti. „Jde o stěžejní postavu, žádná čurda, ale velká role. Největší potvora na světě!“ uniklo ze zákulisí ZOO. A tu si ani srdečními událostmi unavená a zraněná Nesvačilová nedokáže nechat ujít. Nyní si už ale klidně může zabukovat letenku do exotiky, protože stěžejní natáčení ji čeká až v létě. Na obrazovce se mezi oblíbenými postavami objeví od října.

Ztrácí se před očima

Už tak štíhlá herečka po stresu z podivného a hlavně nenadálého rozchodu výrazně zhubla. „Může za to stres,“ přiznala.

Denisa Nesvačilová se v Půlnoční zpovědi ukáže jako intrikánská hysterka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.