Nesvačilová prý ulovila zadaného! Partnerka herce promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nesvačilová prý ulovila zadaného! Partnerka herce promluvila

Denisa má za sebou premiéru hry A je to venku.
Denisa má za sebou premiéru hry A je to venku. (Foto Aha! – Marek Pátek, Playboy/Veronika Marx, ara)

Kvůli milostné aférce se scénáristou Petrem Kolečkem (39) se herečka Denisa Nesvačilová (31) dostala do hledáčku zadaných i vdaných žen. Když se nedávno začalo spekulovat nad tím, že si ohnivá zrzka až příliš dobře rozumí s dalším ženáčem, začalo se bít na poplach.

Nechtěla nikomu ublížit, bolest však pocítila po definitivním roztříštění trojúhelníku KolečkoVignerováNesvačilová především ona. Ačkoli nebylo jednoduché se přes nepodařený vztah s úspěšným scénáristou přenést, nakonec se Denisa oklepala a začala se plně soustředit na herectví.

Otloukánek Denisa Nesvačilá. Nejdřív ji vypekl Kolečko a teď i nejlepší kamarádka!

Video se připravuje ...

V rámci svého angažmá v Divadle Radka Brzobohatého narazila díky představení A je to venku!, kde není nouze o milostné scény, na hereckého kolegu Lukáše Buriana (44). Dvojice si měla údajně padnout do noty. Háček je ovšem v tom, že je herec již jednadvacet let ve vztahu s herečkou Annou Kulovanou (41). Jak na vyvstalé spekulace reagovala?

„Zasmála jsem se tomu. Alespoň si udělali promo na představení,“ reagovala Kulovaná s úsměvem v rozhovoru pro Expres. Hvězda teenage seriálu Dobrá čtvrť se navíc nechala slyšet, že ji s Denisou nepojí pouze kolegiální vztah, ale evidentně si rozumí i po přátelské stránce.

Po dvaceti letech vztahu a dvou dětech rezolutní Ne svatbě! To by přítel neudělal, říká Anna Kulovaná

Video se připravuje ...

„Znám Denisu a vím, že její city rozhodně nepatří mému muži. Znám i svého muže, takže to vůbec neberu vážně,“ uzavřela povídání na toto téma herečka a partnerka Lukáše Buriana.



Přečtěte si
Tomáš Lubovský
3. 7. 2023 • 18:09

Nechápu, proč má problém najít nezadaného chlapa. Dobře vypadá, tak ještě zapojit mozek a je to. Není přece potřeba lézt někomu do zelí. Vždyť to nemá budoucnost.

Libuse Lysova
30. 6. 2023 • 16:05

Moc te pani preji, aby to tak bylo. Ale jak moc si muzou byt kamaradky jiste vi bohuzel presne pani Tomicova, uzasna a sympaticka herecka. Nesvacilova mi pripada jako predatorka, ktera jde za svym stestim a ostatni ji nezajima.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.