Ženské na chatě! Kolečko opět utržený ze řetězu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ženské na chatě! Kolečko opět utržený ze řetězu

Petr Kolečko v Show Jana Krause
Petr Kolečko v Show Jana Krause (FTV Prima)

Této náhodě se snad ani nechce věřit! Scenárista a režisér Petr Kolečko (39) je nyní zkrátka v kurzu. Jak se ostatně říká, špatná reklama také reklama. A tak je jasné, že kde se objeví, je středem pozornosti. Vědí to i na Primě, kde se chystá nový seriál.

Ještě před svým milostným trojúhelníkem se Petr Kolečko u diváků zapsal nejen jako talentovaný scenárista, jenž má na kontě oblíbené seriály v čele s Mostem!, ale i jako nadějný herec. Během covidové pandemie se totiž zapojil do internetového projektu Skoro na mizině, kde ztvárnil sám sebe, a od diváků minisérie obdržel spoustu pochvalných komentářů.

Scenárista Kolečko na psím festivalu: Napsal jsem Dykovi na tělo roli pudla!

Video se připravuje ...

I možná proto si jej vybral do svého připravovaného seriálu herec Michal Suchánek (57), jenž se v minisérii Skoro na mizině též objevil a sám má s tvorbou filmů a seriálů vlastní zkušenosti. Role, kterou Kolečkovi předepsal, navíc scenáristovi padne jako ulitá! „Psal jsem jeho postavu na míru,“ přiznal Suchánek.

„Petr Kolečko se v novém seriálu představí coby nenapravitelný záletník, se kterým si jeho manželka užije svoje,“ popsal Kolečkovu roli Suchánek v rozhovoru pro Expres.cz. Seriál Chataři ze Švihova odvysílá FTV Prima. Dle popisu by se mělo jednat o obdobnou verzi seriálu Osada z dílny České televize. Téma chatařů zkrátka táhne a komerční stanice věří v úspěch. Kolečko se v seriálu objeví po boku Jiřího Langmajera (57), Adély Gondíkové (49), Richarda Genzera (56) či Lindy Rybové (47).

Denisa Nesvačilová překvapuje: Pochvalná reakce bývalého na její fotky v Playboyi

Video se připravuje ...

Jeho manželku ztvární Iva Pazderková (43), jež si se svým seriálovým manželem užije své. „Kvůli avantýrám svého chotě zavelí ke koupi chatky v osadě Švihov v naivní víře, že tady bude mít její sukničkář jednoduše utrum. To se samozřejmě nestane a dotyčný začne prohánět ženské i na chatě,“ nastínil příběhovou linku manželů serveru Expres.cz zdroj z okolí tvůrců.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.