TV Nova přerušila natáčení: Nakažení v Tváři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

TV Nova přerušila natáčení: Nakažení v Tváři!

Diváci si zatím mohou být jistí jen dalšími dvěma díly.
Diváci si zatím mohou být jistí jen dalšími dvěma díly. (Foto TV Nova, ara)

Jen co si nový moderátor Vladimír Polívka (31) zvykl dívat se do kamery, zavírají mu krám. Pěvecká show Tvoje tvář má známý hlas musela dát natáčení oficiálně stopku. Odvysílat zatím mohou jen dva předtočené díly. A to kvůli nákaze Báry Basikové (57), jedné ze soutěžících.

Zdánlivě stačilo jen škrtnout diváky a televizní natáčení bylo od covidových opatření, které drtí kulturu, v bezpečí. Ještě začátkem týdne televize ústy svého tiskového koordinátora Vojtěch Boháčka Aha! tvrdila: „Nouzový stav nemá na výrobu pořadu vliv. Natáčení show tedy pokračuje tak jako doposud, tedy za zvýšených bezpečnostních opatření." Jenže uplynul sotva jeden den a všechno je jinak. „Potvrzujeme, že z důvodu šíření covidu-19 jsme se rozhodli nyní pozastavit natáčení show. Věříme, že brzy bude vše v pořádku a natáčení bude pokračovat,“ uvedl pro Aha! Boháček.

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video se připravuje ...

Rozhodnutí mělo padnout ve středu večer a podle informací Aha! na něj mělo mít vliv i potvrzení nákazy koronavirem u jedné z účastnic – Báry Basikové. „Podle testu jsem covid už prodělala, ale nevím o tom, nic mi není. Přesto jsem zůstala deset dní v povinné karanténě,“ řekla pro Super.cz zpěvačka, která na covid-19 měla radikální názor: „Ať‘ už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do pr*ele.“ Teď sama onemocněla.

Linda Finková shodila 12 kilo! Nechtěla jsem vypadat jako bojler, tvrdí koučka z Tváře

Video se připravuje ...

Dva díly mají v zásobě

Produkce má ovšem předtočené dva díly, které se na obrazovkách objeví tuto a příští sobotu. Pak se bude rozhodovat, co dál.



Přečtěte si
vigela
10. 10. 2020 • 17:42

Má, co chtěla. Dočkala se, nána pitomá.

aveneta
10. 10. 2020 • 10:08

No tento pořad by měl ten virus ukončit definitivně, lidé mají s dopady mnoho jiných starostí a problémů, než se kochat té komediální přetvářce na různé umělce

jity
10. 10. 2020 • 09:29

Vždyť ta Bára ten COVID chtěla, tak se ji přání vyplnilo. Hlavně ať tam neni Sokol, ten je trapný.

stoura
10. 10. 2020 • 06:48

Ještě jedno, odvysílat se mohou jen dva díly, sláva!!Kvůli nákaze B. Basikové? tak se konečně ta stará škaredá bréca dočkala, vždyť ten virus sama chtěla!!

stoura
10. 10. 2020 • 06:44

Zrušte ten trapný pořad, to mohl vymyslet jen nějaký chorý mozek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.