Zdenku Mertovi (69) se přitížilo: Je na kortikoidech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mertovi (69) se přitížilo: Je na kortikoidech!

Zora Jandová s manželem Zdeňkem Mertou
Zora Jandová s manželem Zdeňkem Mertou (Foto: herminapress.cz, archiv)

Covid si s ním hraje jako kočka s myší. Zdenek Merta (69) onemocněl před třemi týdny stejně jako jeho žena, herečka Zora Jandová (62), koronavirem. Dokonce skončil v nemocnici na kyslíku. Po týdnu, kdy už byl doma, nemoc znovu udeřila!

Vrátily se mu teploty a bolesti kloubů. „Mám horší rentgenový snímek než při přijetí do nemocnice,“ postěžoval si muzikant, který navíc prodělal i zápal plic. Dostal novou dávku antibiotik a navrch ještě kortikoidy! Další hospitalizaci ale odmítl. „Vytvořil jsem si domácí nemocniční řád,“ prozradil Merta. A všem vzkázal: „ Zalezte, pokud můžete!“

Zora Jandová ve svém zeleném království

Video se připravuje ...

Manželka Zora měla na rozdíl od něho naštěstí »lehčí« průběh. „ Cítila jsem se špatně, měla jsem palčivou bolest po celém těle, nešlo ani rozeznat, zda jsou to klouby, kůže nebo svaly. Ztratila jsem čich, chuť mi ale zůstala,“ prozradila už dříve herečka. Pozitivní test na covid-19 měla celá jejich rodina.

Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.